ллл 122047038_1889664971172545_4905149562829430605_o

Найбільший магазин українських брендів “Всі. Свої” разом із Благодійним фондом “Квітна” нагадав українкам про проблеми раку молочної залози та важливість регулярних профілактичних обстежень.

До Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози магазин розмістив звернення до жінок на своїх сторінках в Instagram та Facebook. У повідомленні “Всі. Свої” опублікував правила щомісячного самоогляду молочних залоз, розроблені Благодійним фондом “Квітна” й закликав користувачів відмітити маму, сестру чи подругу, щоб нагадати їм про щорічне обстеження.


Посмотреть эту публикацию в Instagram

Сьогодні — Всеукраїнський день боротьби з захворюванням на рак молочної залози. ⠀ Щорічно про цей діагноз дізнається понад 15 000 українок, майже половина з них помирає. І це в той час, коли рак молочної залози можна вилікувати в 95–98% випадків☝️. Все, що для цього потрібно — рання діагностика та своєчасне лікування. ⠀ Ми разом із благодійним фондом @fondkvitna хочемо нагадати вам про вас. Піклуйтеся про себе: робіть щомісячні самообстеження грудей, відвідуйте мамолога раз на рік, купуйте якісну білизну та любіть своє тіло. Ваше здоров’я — важливіше за робочі зустрічі та дедлайни. ⠀ Інструкція самообстеження — на фото. Якісна білизна — у магазинах Всі. Свої. Ви — у серці ❤️ ⠀ Тегайте маму, сестру чи подругу, щоб нагадати їм про щорічне обстеження. З турботою про себе та своїх рідних 😌

Публикация от Всі. Свої Магазин (@vsi.svoi.store)

Нагадаємо, що щодня в Україні діагностується 39 нових випадків захворювання на РМЗ, 18 жінок помирають. Але, за умови ранньої діагностики та вчасного лікування, 95-98% хворих одужують. Тому кожна українка обов’язково повинна відвідувати мамолога щонайменше раз на рік.

Добавить комментарий