звит

Ми дякуємо всім, хто в лютому 2021 року став благодійником і допоміг БФ «Квітна» турбуватися про здоров’я українських жінок! Благодійна допомога, яка надійшла на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб у лютому, склала 58 296,69 гривень.

Кошти, що надійшли на рахунок БФ «Квітна» в лютому 2021 року, були спрямовані на:

  • Придбання необхідного обладнання в НІР – 47 060 грн.;
  • Друк і просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму 28 303,69 грн.

З 15 лютого до квітня 2021 року вулиці та метрополітен столиці України прикрашені макетами соціальних кампаній Благодійного фонду «Квітна» — «Обіцяй собі берегти себе» та «Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі». Це стало можливим завдяки сприянню Київської міської державної адміністрації.

У цьому місяці нам вчергове вдалося допомогти Національному інституту раку, придбавши необхідне обладнання. Цього разу допомогу на суму 47 060 грн отримала Науково-дослідна лабораторія експериментальної онкології Національного інституту раку. Завдяки допомозі партнеру фонду «Аптеки Доброго Дня» ТОВ «Рекордаті Україна» здійснив благодійний внесок, завдяки якому нам вдалося провести технічне обслуговування проточного цитофлуориметра BD FACSCalibur, а також придбати необхідні три клапани з кабелямиVALVE&CABLE ASSY та датчик тиску 10PSI.

У лютому Благодійний фонд «Квітна» вчергове подарував жінці можливість пройти мамологічне обстеження безкоштовно. Це стало можливим завдяки проведенню конкурсу в соціальних мережах Фонду до Дня Святого Валентина. Такі розіграші відбуваються регулярно, тому запрошуємо усіх доєднатися до сторінок «Квітна» за ніком @fondkvitna.

Дякуємо, що Ви з нами! З Вашою допомогою ми робимо крок за кроком у бік здорового життя. Залишайтеся з нами!

Добавить комментарий