Виктория Гавриленко

У березні 2021 року по допомогу у лікуванні раку молочної залози до Благодійного фонду “Квітна” звернулася Гавриленко Вікторія.

Вікторії 31 рік. Спільно з чоловіком та чотирирічною донечкою проживає в смт Іванків, Київської області. Працює бухгалтером у приватній фірмі. Обожнює свою родину та роботу, а також дуже відповідально ставиться до здоров’я.

Жінка не має шкідливих звичок та дотримується здорового способу життя, а також щороку обстежується у мамолога та гінеколога. Адже про рак знає не з чуток. Через злоякісну пухлину у шлунку померла бабуся Вікторії, а в 2014 році у її чоловіка діагностували Неходжкінську лімфому В-клітинну. За 3 роки відбувся рецидив захворювання. Зараз він перебуває на контролі у онколога.

Та, на жаль, у вересні 2020 року родину Гавриленків спіткали нові випробування — на самообстеженні жінка відчула ущільнення в молочній залозі. Вона одразу звернулася до лікаря, але пухлину діагностували як доброякісну.

А вже менш ніж за півроку Вікторія помітила пухлини в обох грудях і знову звернулася до мамолога-онколога. Цього разу діагноз був невтішним — рак молочних залоз другої стадії.

“Коли лікар повідомив мені про діагноз, я була сама. Після всього, що пройшла наша родина, мабуть, найтяжчим для мене виявилося взяти себе в руки й повідомити рідним про результат обстеження. Але, щойно чоловік побачив мене вдома, одразу зрозумів усе й без слів. Складніше виявилося розповісти мамі, а також самій усвідомити, що, на жаль, це реальність”, — з болем ділиться спогадами Вікторія Гавриленко. — “Сім’я дуже підтримує мене, вони завжди поруч і кажуть, що ми все пройдемо разом. Їхня впевненість мене обнадіює та заряджає”.

Згідно з планом лікування, найближчим часом у Вікторії має відбутися операція на обох молочних залозах вартістю 156 050 грн. Потім буде проведено онкотайп пухлини, приблизна вартість якого становить 100 000 грн. Результати тесту визначать подальший план лікування.

На жаль, у родини Гавриленків немає таких коштів, а відкладати оперативне втручання не можна. Тому ми звертаємося до кожного українця з проханням допомогти нам зібрати необхідну на лікування Вікторії суму. Кожна гривня має значення!

Також по темі:

Добавить комментарий