травень

Благодійний фонд «Квітна» продовжує боротися з раком молочної залози в Україні. Наша мета — здорова українка. І для цього ми опрацьовуємо всі напрямки, реалізуємо проекти та ініціативи для того, щоб жінки знали про способи запобігання та профілактики раку молочної залози, їм було зручно і комфортно стежити за своїм здоров’ям.

Благодійний фонд “Квітна” став учасником 14-го щорічного Національного конкурсу “Благодійна Україна-2020”. Фонд взяв участь у конкурсі, який збирає разом найкращих благодійників та волонтерів країни. На Національному конкурсі “Благодійна Україна-2020” БФ “Квітна” був заявлений із проектом “День М”.

Клініка R+ ініціювала проект «Бережи Себе, Ridna!». Кожна бажаюча може прийти з мамою, сестрою, подругою, колегою та пройти дві мамографії за ціною однієї (або: 2 УЗД за ціною одного, або: мамографія + УЗД зі знижкою 50%). Крім того, всі відвідувачі клініки отримують інформаційні листівки від БФ «Квітна» з правилами проведення самообстеження молочних залоз, яке потрібно проводити кожній жінці щомісяця з 5 по 12 день циклу.

Уже у червні ми анонсуємо новий Всеукраїнський проект у підтримку благодійності. Це новий для «Квітна» формат, який нікого не має залишити байдужим. Тому нам необхідна ваша підтримка та участь. Усі деталі вже зовсім скоро на усіх соціальних мережах фонду за логіном: @fondkvitna

Висловлюємо величезну подяку всім, хто допомагає нам рятувати українських жінок!

Благодійна допомога, яка надійшла на рахунок Фонду від фізичних осіб у травні, склала 70 310,27 грн.

Кошти, що надійшли на рахунок БФ «Квітна» в травні 2021 року, були спрямовані на:

  • Придбання обладнання в Національний Інститут Раку — 23 494,27 грн.;
  • Оплату лікування — 3 630,00 грн;
  • Виготовлення та просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму 33 592,23 грн.

 

Ми — за здоров’я і щасливе життя! Приєднуйтесь до нас!

Добавить комментарий