пр._Петра_Калнишевс_кого,_29_(4)

Дніпропетровська область долучилась до соціального проекту «Обіцяй собі берегти себе», мета якого популяризувати профілактику та своєчасну діагностику патологій молочної залози.

Завдяки соціальній активності, небайдужості та підтримці обласної адміністрації жінки Дніпропетровщини зможуть звернути увагу на 13 білбордів із українськими зірками, які закликають їх відкласти всі справи, аби сходити до мамолога та зберегти найцінніше — власне життя.

Автошлях_Н-08_Бориспiл_-Днiпро-Запорiжжя;__48.181697,_34.967258__км_443_000_(праворуч)

Нiкопол_,_вул._Лермонтова_-вул._Гiдностi_(3)

За даними Національного канцер-реєстру, щороку про діагноз «рак молочної залози» дізнаються 15 тисяч українок. Майже половина з них помирає. Тоді як профілактика та рання діагностика в усьому світі вже сьогодні рятують життя жінкам у 95% випадках.

Вiл_ногiрс_к,_вул._Централ_на,_ТЦ_Ал_таир_(2)

Марганец_,_вул._Киiвс_ка-вул._Кленова(колишня_вул.40-рiччя_Жовтня)

«Нині як ніколи актуально попередити рак, а не лікувати його на пізніх стадіях, — переконаний засновник БФ «Квітна» Уріель Штерн. — До цього й закликає наша соціальна реклама «Обіцяй собі берегти себе», якою, завдяки небайдужості та соціальній активності обласних адміністрацій, ми плануємо охопити всю Україну. Адже саме українки з маленьких міст найменш поінформовані про ранні ознаки раку, методи його профілактики та діагностики. Тому наша мета — попередити кожну жінку про важливість візиту до мамолога. І тоді в нашій квітучій прекрасній країні буде збережено багато життів».

Павлоград,_вул._Днiпровс_ка,541_(2)

Павлоград,_вул._Днiпровс_ка,_район_р._Гнiздка

Нiкопол_,_вул._Першотравнева,_в_районi_буд._№_27

Марганец_,_вул._Киiвс_ка,174

Кам'янс_ке,_Сiчеславс_кий_шлях_-_просп._Констiтуцii

Кам'янс_ке,_Стуса,_9

Жовтi_води,_вул.Ярослава_Мудрого_(ринок)_(колишня_вул._Дзержинс_кого)_(2)

Кам'янс_ке,_просп._Констiтуцii_-_вул._Пол_ова

Добавить комментарий