name -    PosterMyWall - 2021-11-18T193652.748

Лікування раку молочної залози у 43-річної Людмили Козлової продемонструвало чудовий результат. Це дозволило скоротити попередній план терапії та відмовитися від опромінення. З цієї причини БФ “Квітна” закриває збір коштів на проведення променевої терапії.

Для Людмили Козлової це велика перемога, до якої вона рухалася крок за кроком більш ніж півроку, пройшовши чотири курси червоної хімії, ще дванадцять курсів інших хіміо- та таргетних препаратів, а також операцію.

На кожному етапі лікування її щиро підтримували рідні, друзі, колеги та небайдужі українці, завдяки яким БФ “Квітна” вдалося зібрати 95 848,84 грн й оплатити операцію Людмилі.

Фонд дякує всім людям, які долучилися до збору коштів і допомогли врятувати життя чудовому медику та мамі двох дітей.

Слова подяки висловив і чоловік Людмили Євген Козлов: “Велика вдячність всім працівникам Благодійного фонду “Квітна”, а особисто Григорію Колодачу та Вікторії Опіч за великий обсяг проведеної роботи. Також висловлюємо велику подяку за матеріальну допомогу всім людям, які підтримали Людмилу під час лікування”.

Також неймовірно зворушливо висловилася про своє одужання сама Людмила: “Будь-яка людина, дізнавшись про онкологічний діагноз, проходить п’ять емоційних стадій: заперечення, гнів, торг, заперечення та депресія, а потім прийняття діагнозу. Всі ці стадії я пройшла та впоралася: не впала в депресію, прийняла усвідомлення того, що треба йти далі, боротися незважаючи ні на що.

У цій боротьбі мене дуже підтримав мій коханий і дорогий чоловік Євген! Ми разом пройшли цей нелегкий шлях до одужання. Він не давав мені навіть на мить засумніватись у тому, що буде все добре. Також дуже сильно підтримували мої рідні дітки, сестричка і матуся. Відчувалася підтримка друзів та знайомих. І звісно ж з нами поряд була наша «Квітна»! Вони завжди були на зв’язку, знаходили потрібні слова для підтримки та здійснили моє бажання оперуватися у комфортних умовах приватної клініки у найкращого спеціаліста та професіонала, мого янгола-охоронця Шуліги Оксани Василівни!

В результаті лікування зникла необхідність проходження променевої терапії. Тому я хочу подякувати всім причетним до мого одужання. Світ тримається на небайдужих, чуйних людях, не здатних пройти повз, завжди готових допомогти та надати підтримку. Дякую за надану довіру, турботу та участь. Ваша допомога є надзвичайно цінною і ніколи не буде забута. Дякуємо за увагу та витрачений час, який мені було подаровано.

Неймовірно приємно знати, що поряд живуть такі люди. Я щиро вірю, що доброта повернеться до Вас з лишком. Здоров’я ВСІМ!”.

Та, незважаючи на важливі перемоги, для остаточного подолання захворювання, жінці потрібно ще кілька років вводити препарати таргетної терапії. Оплату подальшого лікування родина Козлових здійснюватиме самостійно.

Добавить комментарий