name -    PosterMyWall - 2022-02-17T170252.374

Мама-одиначка Ганна Демідова, яка близько року лікувалася від раку молочної залози, досягнула ремісії. З цієї нагоди Благодійний фонд “Квітна” закриває збір коштів на її лікування.

Минулого місяця жінці було здійснено операцію, кошти на яку Фонду “Квітна” вдалося зібрати завдяки підтримці небайдужих людей. Вдало проведене оперативне втручання дозволило уникнути променевої терапії і стало завершальним етапом лікування на шляху до ремісії.

Хоча жінка ще продовжить прийом горомнальних препаратів, але основний етап лікування онкологічного захворювання завершено. Наразі вона почувається щасливою і відчуває, що одужує.

Про свої почуття Ганна розповіла журналістам БФ “Квітна”, висловивши вдячність небайдужим людям за допомогу в порятунку її життя: “Від щирого серця хочу подякувати всім, хто підтримав мене в лікуванні. Для мене неймовірно важко було емоційно просити про допомогу. Це був виклик та перевірка на витримку.

Мене підтримало так багато людей, в думках і молитвах я безмежно дякую всім ВАМ.

Сьогодні я бачу, що навколо багато чудес і добра: важка операція позаду, пухлини немає, Бог продовжує моє життя. Треба жити, боротися і вірити! Незважаючи ні на що, це складне життя прекрасне!”.

Добавить комментарий