укр

Піклуватися про своє жіноче здоров’я потрібно не лише у жовтні, коли весь світ відзначає місяць обізнаності про рак молочної залози. Ми переконані, що дбати про себе необхідно завжди – у будь-який місяць року, день тижня і незважаючи на всі випробування та складнощі, навіть під час війни. Ми пропонуємо вам згадати наші досягнення за листопад 2022 року.

Завдяки співпраці Благодійного фонду «Квітна» та легендарного бренду Revitalash вдалося акумулювати кошти та подарувати ще 10 жінкам комплексний огляд у мамолога. У листопаді 2022 року 10 українок змогли обрати для себе та пройти безкоштовний пакет мамологічного обстеження в Спеціалізованому мамологічному центрі у Києві (УЗД+консультація мамолога чи мамографія+консультація мамолога, залежно від віку). Нагадаємо, у жовтні завдяки цій співпраці 100 (!) жінок безкоштовно перевірили своє здоров’я. 100 «підвішених обстежень» забронювали менше, ніж за добу.

В останній осінній місяць 2022 року Благодійний фонд «Квітна» розпочав співпрацю з онлайн виданням Anywell. Ми вирішили створити спільний інформаційний спецпроєкт про одну з найважливіших складових жіночого здоровʼя — профілактику раку молочної залози. Тож у рамках проєкту ми підготуємо низку спеціальних матеріалів із експертами про здоров’я молочної залози, як його зберегти та профілактикувати різного роду захворювання. А також видання доєднається до благодійної допомоги для фонду «Квітна».

Листопад ще на крок наблизив нас до початку роботи Мобільної медичної платформи в Україні. Саме під кінець листопада платформа подолала надскладний шлях до України і вже проходить процес обладнання та підготовки до курсування Україною. Нагадаємо, платформа курсуватиме в першу чергу звільненими від окупації територіями, оскільки там медична інфраструктура знищена майже повністю, а також тими регіонами, де перебуває найбільша кількість вимушених переселенців.

На сайті та у соціальних мережах БФ «Квітна» продовжує зʼявлятися велика кількість життєво важливих матеріалів і статей. Запрошуємо долучитися та знати прості та важливі правила.
Сайт
Facebook
Instagram

У листопаді на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 34 239,3 грн. Завдяки і цим коштам нам вдалося:

  • Придбання обладнання в НІР – 32 981,84 грн.
  • Придбання медикаментів – 21 420,11 грн.
  • Друк і просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму – 38 196,14 грн.

Ми за здоров’я і щасливе життя!

Приєднуйся до нас!

Добавить комментарий