35882164m-4

Аніта Луценко — відома тренер-мотиватор і телеведуча, інструктор шоу «Зважені та щасливі», майстер спорту і срібний призер чемпіонату Європи зі спортивної аеробіки, багаторазова чемпіонка України з аеробіки та фітнесу, — поповнила ряди зірок, які взяли участь в соціальному проекті «Обіцяй собі берегти себе», який покликаний нагадувати жінкам України про важливість ранньої діагностики РМЗ.

Аніта переконана, що попередження дівчат про фактори ризику та  необхідність ретельного догляду за власним здоров’ям є надзвичайно важливим. «Груди — це найпрекрасніша частина жіночого тіла, яку потрібно берегти і леліяти. І якщо є якісь сумніви щодо здоров’я, то завжди потрібно перевіритися і залишатися щасливою. Ніщо не повинно затьмарювати твій день. Як кажуть, буде здоров’я – буде все» — додає вона.

Нагадаємо, що «Обіцяй собі берегти себе» — соціальна кампанія, покликана привернути увагу громадськості до проблеми раку молочної залози в Україні. Головна мета кампанії — здорова і щаслива українка. Врятувати одне життя — значить врятувати все людство. Але рятувати інших потрібно, почавши з себе. Саме тому проект носить назву: Пообіцяй собі берегти себе.

Участь у проекті беруть відомі українські жінки. Наші зірки власним прикладом показують, що важливо берегти себе і проходити обстеження. Це не страшно, це потрібно робити регулярно і всім. Кожна з учасниць проекту — кумир для тієї чи іншої українки, тому їх меседжі часто працюють краще, ніж попередження лікарів.

Проект вже підтримали:

  • Василіса Фролова— теле-радіо ведуча;
  • Анна Різатдінова — бронзова призерка Олімпійських ігор з художньої гімнастики;
  • Аніта Луценко — телеведуча, тренер-мотиватор.
  • Джамалаукраїнська співачка, переможниця Євробачення 2016
  • Іріша Блохінателеведуча, тренер збірної з художньої гімнастики
  • Даша Малахова—  телеведуча, ресторатор

Завдяки цій кампанії Благодійний Фонд «Квітна» має намір допомогти кожному українцю усвідомити особисту відповідальність за своє здоров’я і сформувати культуру профілактики раку молочної залози. В Україні дуже низький рівень поінформованості про РМЗ. Про цю хворобу соромляться говорити, рідко озвучують, про неї мовчать. Необхідно глобально і загальнонаціонального підняти питання захворювання, а головне — профілактики раку молочної залози.

 

Добавить комментарий