1478254998_00b94dffcd555d75be22406a74dc832c

Рівно два роки тому — 4 квітня 2016 року — був заснований Благодійний фонд «Квітна».

Здорові українки — ось заради чого ці два роки працює Фонд.

«Квітна» робить все для того, щоб рак молочної залози був вчасно діагностований, жінка могла пройти якісне лікування і повернутися до здорового і щасливого життя. Для цього ми ініціюємо і розвиваємо важливі соціальні проекти та акції. За два роки діяльності вже було реалізовано дев’ять таких ініціатив. До нашої діяльності приєдналося 12 зірок українського шоу-бізнесу, спорту, кіно і театру, серед них:

Джамала – співачка, переможниця «Євробачення-2016»;

Оля Полякова – співачка, телеведуча;

Василіса Фролова — теле-радіоведуча;

Ольга Сумська – актриса, телеведуча;

Олена Кравець – актриса студії «Квартал 95»;

Тоня Матвієнко — співачка;

Ганна Різатдінова — бронзовий призер Олімпійських ігор з художньої гімнастики;

Аніта Луценко — телеведуча, тренер-мотиватор;

Марина Поплавська — актриса Дизель Шоу;

Габріелла Массанга — телеведуча;

Марічка Падалко — ведуча телеканалу 1+1;

Іріша Блохіна — телеведуча, тренер збірної України з художньої гімнастики.

«За своїми щоденними турботами жінки часто відкладають своє здоров’я на другий план. БФ Квітна вважає своїм обов’язком нагадувати, що від здоров’я і енергії жінки залежить розвиток усього навколо. Ми хочемо, щоб українки були не тільки найкрасивішими, а й здоровими. Упевнена в собі і своєму здоров’ї жінка здатна надихати і бути прикладом для оточуючих!», — засновник БФ«Квітна» Уріель Штерн.

Ми хочемо, щоб кожна жінка, не залежно від того, в якому куточку України вона живе, знала, як правильно стежити за своїм здоров’ям. Тому Фонд звернувся за підтримкою до всіх областей нашої країни, і вже отримав позитивний відгук з 13 населених пунктів, де будуть розміщені корисні інформаційні матеріали. Це Київ, Дніпро, Івано-Франківськ, Херсон, Хмельницький, Житомир, Харків, Тернопіль, Лиман, Покровск, Волноваха та інші.

За час своєї діяльності ми створили більше 100 інформаційних відео — це інтерв’ю з українськими та іноземними фахівцями, поради від відомих українок, правила збереження здоров’я і проходження обстеження, рецепти здорового харчування, історії та рекомендації підопічних БФ «Квітна» і багато іншого. Також було створено понад 500 інформаційних статей, які спрямовані на навчання жінок правилам здорового способу життя.

Благодійний фонд «Квітна» допоміг семи підопічним в лікуванні самого поширеного онкологічного захворювання серед жінок. Ми продовжуємо адресно допомагати українкам в складних життєвих ситуаціях, які почули діагноз рак молочної залози.

Ми вдячні всім нашим благодійникам, партнерам, учасникам наших проектів, помічникам і всім-всім небайдужим людям, які не пройшли повз і зробили свій внесок у боротьбу з раком молочної залози. Одна гривня допомоги в лікуванні або просто репост корисної інформації на свою сторінку в соціальній мережі може врятувати чиєсь життя.

Ми — за здоров’я і щасливе життя! Приєднуйся до нас!

 

Добавить комментарий