Mainstream logo-01 new

Потужна українська PR-агенція MAINSTREAM приєдналась до проекту «Пішла, щоб повернутися», ініційованого Благодійним фондом «Квітна».

Співробітниці компанії отримають один оплачуваний вихідний аби пройти огляд у мамолога та упевнитись у власному здоров’ї.

Відтак, у рамках співпраці окрім оглядів для усіх працівниць компанії лікар-мамолог першого «Спеціалізованого мамологічного центру» Лілія Зеленкевич вже провела  освітню лекцію  з усіх актуальних питань жіночого здоров’я. Зокрема, вона розповіла, як правильно слідкувати за своїм здоров’ям, як часто необхідно відвідувати лікаря, які ознаки повинні спонукати жінку негайно звернутись до лікарів та як уберегтися від небезпечних захворювань.

«Ми приєднуємось до проекту і турбуємось про здоров’я наших співробітниць – надаємо можливість кожній жінці компанії пройти обстеження у лікаря-мамолога та пройти мамографію, – коментує управляючий директор компанії MAINSTREAM Світлана Сверчкова. – Основне наше завдання – об’єднати зусилля і потенціал всього суспільства в боротьбі за здоров’я всіх українських жінок. Ми закликаємо українські компанії взяти участь в проекті, який не тільки позитивно впливає на клімат всередині компанії, але і формує соціально-активний імідж бізнесу».

Нагадаємо, MAINSTREAM – незалежна PR агенція, що з 2004 року працює для українських і міжнародних клієнтів. За цей час компанія реалізувала понад 1800 PR та event-проектів, у тому числі авторських. Партнерська мережа агенції охоплює українські та іноземні компанії. Серед клієнтів – приватні та державні компанії України, Великої Британії, країн ЄС, Японії та США.

Добавить комментарий