39027591_1813230095422715_2883487261230366720_n

Підопічна Благодійного фонду «Квітна», молода мама Юлія Маліченко успішно завершила лікування від раку молочної залози.
Півтора роки тому Юлія звернулася до Благодійного фонду «Квітна» в розгубленості — в її рідному місті Запоріжжі лікарі не могли поставити точний діагноз, але наполягали на повному видаленні молочної залози і яєчників. Юля приїхала до Києва, звернулася до Фонду і почала проходити додаткові дослідження й аналізи. Діагноз був підтверджений і призначена схема лікування.
За цей час були пройдені два етапи хіміотерапії, операційне втручання і променева терапія. Зараз дівчина завершила активне лікування, вона регулярно повинна проходити обстеження у лікарів і стежити за станом свого здоров’я.
Юля написала в Фонд дуже зворушливий лист, в якому дякує кожному за допомогу в її боротьбі за життя.

1 2

«Любі друзі! Рівно місяць тому я закінчила останній етап свого лікування від раку молочної залози.
Півтора роки тому я приїхала до Києва в жаху і розгубленості — мені не могли поставити точний діагноз, але в Запоріжжі лікарі наполягали на повному видаленні грудей і яєчників. Мені, 28-річній дівчині, це прозвучало як вирок. Мені підказали, що «Квітна» допомагає в подібних випадках, і я відразу ж звернулася до Фонду.
Я пройшла кілька досліджень, зробили біопсію — і діагноз підтвердився. Я змогла відразу розпочати лікування, не витрачаючи дорогоцінний час на пошук і збір коштів.
Я хочу висловити величезну подяку фонду «Квітна» і всім його співробітникам за те, що взяли на себе збір коштів. Моє успішне лікування було б неможливо без вашої участі.
Щиро хочу подякувати співробітникам Фонду за доброту, милосердя, підтримку. Для мене це було величезною опорою. Завдяки Вам я була впевнена, що я з усім впораюся. Ви давали мені колосальний заряд сил та енергії.
Сьогодні я вже морально відійшла від усіх етапів лікування, і тепер мене переповнює радість від того, що все це вже позаду, спокій і глибока вдячність кожному, хто був поруч і допомагав морально, емоційно і матеріально. Щиро вдячна за кожне слово, обійми, повідомлення. Це окрилює і заряджає силами йти далі.
Зараз це все позаду, я щаслива перебувати зі своїм синочком, бабусею. Я ціную життя, насолоджуюся кожним моментом, і бажаю відчувати цю радість від кожного дня. Найголовніше — я бажаю здоров’я вам і всім вашим близьким.
Від щирого серця, Юлія Маліченко».

Добавить комментарий