SOCIAL-CANCER-BORD-6000x3000_KARPACHOV_PRESS-2

Відомий український психолог, телеведучий Дмитро Карпачов взяв участь у соціальному проекті «Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі».

Мова йде про візит до мамолога. Це обстеження, яке необхідно проводити лише один раз на рік, і яке може врятувати життя жінок від найбільш поширеного типу онкології — раку молочної залози.

Дмитро Карпачов впевнений, що кожна людина повинна піклуватися про своє здоров’я – як фізичне, так і психологічне. Статистика захворюваності на рак молочної залози постійно зростає, і єдиний дієвий метод її зупинити – вести здоровий спосіб життя і щорічно проходити мамо логічне обстеження.

Чоловіки не можуть стояти осторонь, коли мова йде про здоров’я близьких жінок.

Жінки так багато віддають — турботи, уваги, часу, і ставлять на перший план сім’ю, чоловіка, дітей, іноді забуваючи або відкладаючи на потім турботу про себе. Прийшов час це змінити. Ми не можемо дозволити українкам помирати через несвоєчасну діагностику.

Приєднуйся до проекту і ти! Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі. Поділися цією статтею в соціальних мережах з хештегом #promise2care — і нехай ще більше людей дізнається, як попередити це захворювання.

Мета проекту — сформувати в Україні культуру профілактики онкологічних захворювань грудей і відповідальності за своє здоров’я. Відвідавши лікаря всього раз на рік, кожна українка може бути впевнена, що вона здорова. Якщо ж захворювання виявили на ранній стадії, то в 96% випадків можна вилікуватися і жити щасливим здоровим життям — без раку молочної залози.

SOCIAL-CANCER-BORD-6000x3000_KARPACHOV_PRESS-2

Добавить комментарий