Qr-код

Зручний та дуже швидкий інструмент для здійснення благодійної допомоги запрацював у БФ «Квітна».

Відтепер, щоб зробити благодійний внесок на лікування підопічних БФ «Квітна», долучитися до збору коштів на придбання хірургічного обладнання для НІР або підтримати соціально-просвітницькі ініціативи Фонду достатньо лише відсканувати QR-код у додатку Приват24.

Для здійснення благодійного внеску необхідно:

  • увійти в Приват24 та натиснути значок , який розміщено на нижній панелі додатку;
  • відсканувати QR-код, який бачите на екрані;
  • вказати назву проекту чи ім’я підопічної Фонду в розділі «Призначення»;
  • ввести суму благодійної допомоги;
  • натиснути «Продовжити» та «Підтвердити».

kod

Наразі, новий інструмент «QR-код з Приват24» – найшвидший та технологічно найпростіший з-поміж інших популярних способів здійснення благодійних внесків в Україні. А для створення переказу потрібно лише завантажити на свій мобільний пристрій додаток Приват24.

Нагадаємо, що головне завдання Благодійного фонду «Квітна» — забезпечити українкам здорове майбутнє без раку молочних залоз, що можливо лише акумулювавши зусилля всього суспільства. Саме тому Фонд закликає всіх українців підтримати та приєднатися до соціально-просвітницьких кампаній «Обіцяй собі берегти себе», «Чоловіки проти раку», «День М» та «Пішла, щоб повернутися», долучитися до збору коштів на придбання операційного медичного обладнання для Національного Інституту Раку або допомогти в лікуванні жінок, хворих на рак молочних залоз.

Окрім зручного інструменту «QR-код з Приват24», здійснити благодійний внесок можна також за допомогою Liqpay, WebMoney та Накладного платежу, скористатися якими можна одразу на сайті Фонду, з мобільних додатків або у відділенні будь-якого банку.

 

 

 

 

Добавить комментарий