SOCIAL-CANCER-BORD-6000x3000_PINTOSEVYCH-2

В Україні стартував масштабний проект з боротьби з раком молочної залози під назвою «Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі». Мова йде про візит до мамолога. Це обстеження, яке необхідно проводити лише один раз на рік, і яке може врятувати життя жінок. Це погляд на серйозну проблему з іншого боку. Найвідоміші, найавторитетніші і найшанованіші чоловіки України закликають подбати про здоров’я своїх близьких жінок. Всього один візит до мамолога на рік може вберегти жінку від онкологічних захворювань грудей.

Чоловіки не можуть стояти осторонь, коли мова йде про здоров’я близьких жінок

Жінки так багато віддають – турботи, уваги, часу, і ставлять на перший план сім’ю, чоловіка, дітей, іноді забуваючи або відкладаючи на потім турботу про себе. Прийшов час це змінити. Ми не можемо дозволити українкам помирати через несвоєчасну діагностику.

Приєднуйся до проекту і ти! Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі. Поділися цією статтею в соціальних мережах з хештегом #promise2care – і нехай ще більше людей дізнається, як попередити це захворювання.

Учасниками проекту стали:

Іцхак Пінтосевич – експерт з системного розвитку особистості, почесний професор бізнес школи «Синергія».

SOCIAL-CANCER-BORD-6000x3000_PINTOSEVYCH-2

Микола Тищенко – телеведучий, ресторатор і меценат.

SOCIAL-CANCER-BORD-6000x3000_TISHCHENKO-2

Олександр Скічко – телеведучий.

SOCIAL-CANCER-BORD-6000x3000_SKICHKO-2

Дмитро Карпачов – психолог, телеведучий. 

SOCIAL-CANCER-BORD-6000x3000_KARPACHOV_PRESS-2

Євген Кисельов – журналіст, телеведучий. 

SOCIAL-CANCER-BORD-8000x4000_KISELEV-2

Уріель Штерн – громадський діяч, телеведучий і кулінар, засновник Благодійного фонду «Квітна». 

SOCIAL-CANCER-BORD-8000x4000_SHTERN-2

Мета проекту сформувати в Україні культуру профілактики онкологічних захворювань грудей і відповідальності за своє здоров’я. Відвідавши лікаря всього раз на рік, кожна українка може бути впевнена, що вона здорова. Якщо ж захворювання виявили на ранній стадії, то в 96% випадків можна вилікуватися і жити щасливим здоровим життям – без раку молочної залози.

Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі




Добавить комментарий