111

11 вересня Благодійний фонд «Квітна» передав в Національний Інститут Раку нові хірургічні інструменти.

Придбання цих інструментів стало можливим завдяки співпраці з фестивалем Гешефт Garage Sale. На заході організаторам вдалося зібрати 55 тис грн. Ці кошти забезпечили покупку Національному Інституту Раку 11 нових хірургічних інструментів, а саме: хірургічні затискачі, хірургічні пінцети, голкотримач, хірургічні ножиці.

Тепер українські жінки, які зіштовхнулися з проблемою, зможуть отримати ще більш якісне лікування в головному медичному закладі України, що займається питанням онкології.

Крім того, завдяки отриманим коштам стало можливим забезпечити друк інформаційно-освітніх матеріалів з приводу профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози. Ці плакати вже розміщені в київській області, звіт про це зовсім скоро буде на нашому сайті.

112 113 114

Нагадаємо, в травні в Одесі пройшов Фестиваль Гешефт Garage Sale. У колаборації з художницею Машею Ревою і сценаристом Ніною Дмитрієвої організатори створили колекцію речей, щоб привернути увагу до боротьби з раком молочної залози. Створені речі продавалися під час проведення фестивалю та на сайті події. І за цей час організаторам і учасникам заходу вдалося зібрати 55 000 гривень.

Ми дякуємо кожному, хто долучився до цієї грандіозної доброї справи — організаторам, учасникам і гостям Фестивалю. Ви неймовірні!

Добавить комментарий