IMG_1314

З 16 жовтня по 7 листопада 2023 року Пересувна медична платформа проводила обстеження в місті Чернігові. За цей час пройти базовий чек-ап жіночого здоровʼя змогли 442 жінки. Робота Пересувної медичної платформи у Чернігові стала можливою завдяки співпраці з косметичною компанією Avon Україна.  

В рамках співпраці, присвяченій Місяцю боротьби з раком молочної залози, від Avon Україна отримано благодійний внесок у розмірі 576 тис. грн., завдяки якому Пересувна медична платформа «Квітна» зможе прийняти та обстежити близько 600 жінок.

Чернігівська область однією із перших зазнала окупації під час повномасштабного вторгнення, а зараз місто й область приймають багато людей, які були змушені залишити свої домівки та тікати від активних бойових дій. Тому нам було важливо надати можливість пройти безкоштовні обстеження саме тут.

photo_2023-10-24 17.15.21

Жінки Чернігова з великим ентузіазмом зустріли Пересувну медичну платформу у своєму місті, записавшись на обстеження упродовж трьох тижнів у перші ж дні. За цей час 442 жительки Чернігова пройшли первинний огляд у мамолога та гінеколога, а також отримали УЗ-діагностику органів малого тазу та молочних залоз на нових найсучасніших апаратах. Найголовніше – всі ці обстеження абсолютно безкоштовні. І всі, хто не міг собі дозволити візит до лікаря, хвилювався чи відкладав на потім – нарешті приділили час власному здоровʼю. Крім того, упродовж жовтня 2023 року всі відвідувачки Пересувної медичної платформи отримували корисні інформаційні матеріали від Avon Україна.

photo_2023-10-24 17.15.27

photo_2023-10-24 17.15.51

Нагадаємо, Пересувна медична платформа – це проект, ініційований та впроваджений Благодійним фондом «Квітна». Штат медичного персоналу та вся медична частина роботи Платформи здійснюється за договором та на базі ліцензії лікувального закладу ТОВ «Медікал Вентера Груп».

IMG_1310

Якщо на території Вашої громади також проживає велика кількість людей, які були змушені покинути свої домівки через війну і тікати у більш безпечні населені пункти, напишіть нам на fond@kvitna.org. Деталі про можливість приїзду Платформи розкажуть наші спеціалісти у відповідь на Ваш лист.

Добавить комментарий