evro-1

У переддень новорічних і різдвяних свят Благодійний фонд «Квітна» спільно з компанією «Euroizol» провели благодійний аукціон.

Головною метою заходу, ініціатором якого виступила компанія «Euroizol», став збір коштів на підтримку фонду з боротьби з раком молочної залози.

Лотами аукціону стали 13 ексклюзивних пряників, які готували ТОП-менеджери компанії під керівництвом професійного кондитера. Для кожного пряника була підібрана своя форма, яка передає новорічний настрій, а також спеціальне оформлення. Процес приготування пряників був відображений на відео, де кожен з керівників також зміг привітати співробітників компанії і побажати щось особливе в новому році. Переможці благодійного аукціону крім солодкого лоту отримали також бонуси від своїх керівників у вигляді спільних походів на різні майстер-класи, можливості користуватися автомобілем компанії і навіть додаткового вихідного дня.

2

Співробітники «Euroizol» проявили справжню чуйність і щедрість, прагнучи зробити свій максимальний внесок у справу порятунку життів.

1

Крім аукціону, весь колектив «Euroizol» організував благодійний ярмарок. Кожен відділ компанії згуртувався в дружну команду, яка заради благої справи, приготувала багато страв для святкового столу. Всі ці смаколики продавалися серед співробітників під час святкового вечора.

«Ми довго думали, що зробити таке, що б торкнулося кожного в нашій компанії. У якийсь момент прийшла ідея зробити благодійний ярмарок. Важливим є те, що ми всі разом зробили щось хороше для людей, які цього потребують», — поділився Дмитро Шевкопляс, власник компанії «Euroizol».

У результаті благодійного вечора було зібрано 60 854 гривні. Ці кошти — життєво необхідні в справі боротьби з онкологією молочної залози в Україні.

evro-3

Засновник Благодійного фонду «Квітна» Уріель Штерн висловив своє захоплення колективу компанії: «Це дуже хороший результат! Дякую, що ви згуртувалися і так дружно провели ярмарок, результат якого стане допомогою в боротьбі за здорове життя наших жінок. Ми щасливі і горді тим, що в нашій країні є така чудова компанія, золотим запасом якої є її колектив — прекрасні керівники і співробітники, талановиті, відкриті, відповідальні і мудрі».

Що може бути кращим за свято, що приносить не тільки задоволення учасникам, а й допомогу тим, кому вона так потрібна.

Добавить комментарий