19 січня 2017 року о 10:00 в Українському кризовому медіа-центрі пройшов брифінг на тему «Захворіти на рак і одужати».

Учасниками заходу стали засновник Благодійного фонду з боротьби з раком молочної залози «Квітна», відомий телеведучий, автор кулінарних програм Уріель Штерн, директор БФ «Квітна» Григорій Колодач, а також підопічні Фонду: мати-героїня Ірина Арсентьєва, сирота, мати-одиначка Юлія Маліченко.

«Коли вперше почула про діагноз, я була розгублена і налякана. Але завдяки своїй родині я зібралася з силами, пройшла всі необхідні дослідження і почала пошук коштів на лікування. У моїй долі з’явився Фонд «Квітна», який повністю взяв на себе всі витрати, і у мене з’явилася можливість повністю зосередитися на своєму одужанні. Це таке щастя бути впевненою в тому, що тебе підтримують, і ти можеш просто проходити призначене лікування», — розповіла підопічна БФ «Квітна», мама 12 дітей Ірина Арсентьєва.

«У 2016 році ми змогли надати адресну медичну допомогу чотирьом підопічним нашого фонду на суму 611 542,6 грн. Основним напрямком діяльності БФ «Квітна» як і раніше залишається інформаційно-просвітницька діяльність. Ми розробили і провели ряд інформаційно-просвітницьких кампаній в області охорони здоров’я, що безпосередньо стосуються профілактики, ранньої діагностики онкозахворювання і популяризації знань про рак молочної залози. У нас вже заплановано кілька масштабних акцій на 2017 рік, і ми сподіваємося, що українські компанії, їх керівники та співробітники відгукнуться і візьмуть активну участь в соціальних проектах, які спрямовані на пониження рівня захворюваності на рак молочної залози в Україні», — говорить засновник БФ« Квітна»Уріель Штерн.

Добавить комментарий