4572457

БФ «Квітна» та Національний інститут раку підписали Меморандум про співпрацю 22 лютого. Цим кроком обидві організації дійшли згоди щодо  реалізації спільних проектів. Передовсім йдеться про діяльність, яка спрямована на покращення процесу лікування жінок, хворих на рак грудей, удосконалення побутових умов відділення пухлин грудної залози, психосоціальної адаптації пацієнтів, організації інформаційних компаній.

«Це абсолютно логічно, що ми взаємодіємо з Національним інститутом раку, адже наша діяльність спрямована на надання можливості онкохворим жінкам пройти життєво-необхідне лікування, а також інформувати жінок про попередження цього складного недугу, — каже засновник БФ «Квітна» Уріель Штрерн.

Нагадаємо, що з дня заснування БФ «Квітна»  — квітень 2016 – адресну фінансову допомогу на лікування раку молочної залози на загальну суму — 611 542,6 грн отримали 4 підопічні фонду. Всі вони опинились у складних життєвих обставинах, відтак потребували допомоги на лікування.

Пан Уріель також висловив вдячність керівництву Інституту раку за постійну співпрацю та взаємодопомогу: «Ми розуміємо як часто непросто рятувати життя, в тих умовах у яких ми живемо, тому висловлюємо повагу керівництву Інституту, яке шукає можливості аби українські жінки були здоровими та захищеними від смертельних недуг».

Добавить комментарий