OG_2016_03_23_054118_Small

Центр громадського здоров’я МОЗ України та Благодійний фонд «Квітна» підписали меморандум про співпрацю.

Метою співпраці є координація зусиль, спрямованих на підвищення обізнаності про рак молочної залози і ранню діагностику цього захворювання. Відтак, сторони дійшли згоди про взаємодію у проектах «Обіцяй собі берегти себе», «Пішла,щоб повернутися», «Школа Квітни» та інших.

Уріель Штерн, засновник Благодійного фонду «Квітна» наголосив: «Підписання Меморандуму про співпрацю з Центром громадського здоров’я є важливим кроком. Консолідувавши зусилля громадськості та держави можливо досягти значних результатів у інформуванні жінок та знизити рівень смертності від раку молочної залози. Адже більшість наших захворювань походять саме від необізнаності та страху звернутись до лікаря».

Генеральний директор Центру Наталія Нізова зазначила: «Щодня 39 українок чують діагноз – рак молочної залози. 18 з них помирають. Рання діагностика допомагає врятувати життя. Спільними зусиллями ми зможемо підвищити поінформованість жінок в Україні щодонеобхідності вчасного виявлення раку молочної залози та знизити смертність від цього захворювання».

Добавить комментарий