2

Якщо у відпустці ти набрала кілька кілограмів, від яких хотіла б позбутися, ось кілька простих порад, які допоможуть тобі привести своє тіло в форму і при цьому не нашкодити здоров’ю.

Не поспішай

Пара кілограмів, набраних під час відпустки, можуть піти і без виснажливих дієт, коли ти повернешся до звичного ритму життя. Тому не поспішай сідати на дієту, організм може впоратися сам.

Вода

Після відпустки, де ми часто дозволяємо собі розслабитися, пити і їсти не найкорисніші продукти, необхідно допомогти організму очиститися. Більше чистої негазованої води в цьому допоможуть. Не забувай пити воду вранці натщесерце — 1-2 склянки, щоб пробудити організм і підготувати його до сніданку.

Харчування

Харчуйся збалансовано і різноманітно. Не потрібно сідати на дієту на самих яблуках або курятині — тобі це швидко набридне і дуже велика ймовірність зриву. Їж максимально свіжі і мінімально оброблені термічно продукти. Намагайся їсти тільки тоді, коли хочеш. Але ні в якому разі не терпи голод.

Вуглеводи і фрукти краще їсти в першій половині дня, а ось останній прийом їжі повинен бути не пізніше ніж за 2 години до сну.

Рух

Намагайся багато рухатися. Якщо немає можливості відвідувати спортивні секції чи фітнес-центри, досить буде 15-30 хвилинної зарядки вранці і побільше піших прогулянок упродовж дня або ввечері.

Масаж

Хорошим помічником у боротьбі із зайвими кілограмами і целюлітом є масаж. Зараз дуже багато салонів пропонують цю послугу. Але допомогти своєму тілу прийти в норму можна і самостійно в домашніх умовах.

Головне пам’ятай — до всього потрібно підходити з правильним і хорошим настроєм.

Добавить комментарий