MOHLogoUa

Міністерство охорони здоров’я України (МОЗ) є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України.

МОЗ є головним органом у системі центральних органів виконавчої влади, що забезпечує формування та реалізує державну політику у сфері охорони здоров’я, протидії ВІЛ-інфекції/СНІДу та іншим соціально небезпечним захворюванням, забезпечує формування та реалізацію державної політики у сфері створення, виробництва, контролю якості та реалізації лікарських засобів, медичних імунобіологічних препаратів і медичних виробів, у сфері обігу наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів і прекурсорів, протидії їх незаконному обігу, а також забезпечує формування державної політики у сфері санітарного та епідемічного благополуччя населення.

Медичний департамент Міністерства охорони здоров’я висловив підтримку проекту Благодійного фонду «Квітна» — «Обіцяй собі берегти себе». Про це Міністерство повідомило фонд листом від 19.05.

«Міністерство охорони здоров’я з метою ранньої діагностики та боротьбою з високою смертністю від раку молочної залози підтримує проект «Обіцяй собі берегти себе»», — йдеться у повідомленні.

Добавить комментарий