Безымянный

Наташа Наффі — відома українська бьюті блогерка. Її канал налічує сотні тисяч підписників, а відео набирають мільйонні перегляди. Як жінці вдається гармонійно поєднувати красу внутрішню і зовнішню, і що кожна з нас може зробити, щоб досягти свого «дзен» і виглядати розкішно радить Наташа Наффі

Сімейна гармонія

Моє особисте щастя —  це сукупність різних факторів. Передовсім це надійний та люблячий чоловік поруч. Я відчула наскільки це окрилює та надихає і додає сили. Люди, які поруч — це велика сила. Коли у сім’ї не все гаразд, то ти й сил не маєш через постійні емоційні переживання, відтак, на багато речей тебе просто не вистачає. Щоб повноцінно відчути щастя потрібно бути у гармонії з собою та своєю сім’єю, саме це дозволяє дарувати позитивну енергію світові.

Щастя в деталях

Мене надихають всілякі різні невеликі речі. Гарна погода, сонце, усміхнені люди — все це мене надихає. Якщо ти маєш у собі цю здатність: бачити щастя у деталях, цінувати моменти щастя, бачити позитивні речі в усьому, що нас оточує, то все складається зовсім по-іншому. Я не знаю, чи є якийсь секрет, напевно його немає, щастя залежить від людини, залежить від того, що вона бачить перед собою. Ми самі робимо своє життя щасливим або ні.

Природа

Найкращим відпочинком і джерелом для натхнення для мене є відпочинок на природі. Ідеально зустрітись з друзями на дачі. Відпочинок з друзями та сім’єю мене найбільше надихає.

Здоровий сон

Обов’язково намагайтесь висипатись, вчасно лягати і дбати про повноцінний сон. Якщо раптом з якихось причин вам це не вдається — робіть розвантажувальні дні, виділіть день для себе, відпочивайте від суєти. Робіть spa процедури, якщо не в салонах, то в себе вдома. Знаходьте на себе час, нехай не багато, але намагайтесь знаходити цю можливість переключатись з сірих буднів і відпочивати. Зробіть маску. Прийміть ванну, подивіться фільм, і ви вже відпочините і наберетесь сил.

Любити себе

Це складне завдання – любити себе. Цьому складно навчитись. Мабуть люди народжуються з цим умінням. Любов до себе дуже впливає на внутрішній стан і зовнішній вигляд жінки. У будь-якій ситуації не дозволяйте собі впадати у відчай.

Добавить комментарий