2

Жіночі груди, мабуть, найпривабливіша частина жіночого тіла, але це дуже ніжний орган, який вимагає особливої уваги і за необхідності лікування, тому що він може бути легко пошкоджений.

Лікарі мамологи виділяють кілька речей, яких ви повинні уникати і не робити з вашими грудьми, навіть якщо це здається актуальним:

1. Не можна носити бюстгальтер меншого розміру.

Багато жінок вважають, що груди виглядають краще, коли носити бюстгальтер на 1-2 розміри менше, ніж потрібно. Однак, це серйозна помилка, тому що це викликає мінімум дискомфорт, а іноді призводить і до серйозних захворювань.

2. Не носіть бюстгальтер під час бігу.

Справа в тому, що багато жінок відчувають себе набагато вільніше, коли не носять бюстгальтер. Але під час роботи ця свобода може викликати проблеми зі здоров’ям, але в спорті краще використовувати спеціальні маєчки, які будуть добре притримувати молочні залози.

Дуже вільний бюстгальтер небезпечний для сполучної тканини в грудях і ховається ризик порушення цілісності тканини в грудях.

3. Не притискайте.

Як уже згадувалося, груди дуже чутливий і вразливий орган, який не можна сильно притискати. Будь-яке така дія може травмувати і викликати не тільки дискомфорт, але і біль.

4. Не можна видаляти волоски біля сосків.

Поява волосків навколо сосків у жінок є звичайним явищем, але багато жінок, вважають це дуже великою проблемою і регулярно їх видаляють.

Якщо ви починаєте видаляти ці волоски, за винятком того, що ви ризикуєте отримати більш густе і помітне волосся, ви ще можете отримати запалення і дуже серйозні наслідки.

5. Не щипати.

Це може бути дуже шкідливими і небезпечними для вашого здоров’я.

6. Не робіть пірсинг на сосках.

Пірсинг сосків-це дуже небезпечно. Цей процес може викликати дуже сильне запалення молочної залози.

Якщо у Вас серйозні проблеми зі здоров’ям або сильні болі, рекомендуємо Вам звернутися за консультацією до лікаря. Самолікування може бути небезпечно для Вашого здоров’я.

Джерело: My format

Добавить комментарий