Zhilyova_logo_black_300dpi

Український бренд Zhilyova Lingerie був заснований в 2014 році дизайнером Валерією Жільйoвою.

Відчуваючи прихильність до будуарної  тематики, засновниця бренду стала створювати воістину неймовірні вироби. У колекціях представлено неординарну по дизайну, крою та естетиці нижню білизну, яка заслуговує  на окрему увагу. Але так само знайшовся час і для базових комплектів в стилі casual, які стануть ідеальним вибором на кожен день. Комфорт і сексуальність сплелися в одне ціле, створивши новий симбіоз в світі  моди на білизну.

Філософія бренду: «Закохуйся в саму себе!». Будь впевненою, відчуй свою бажаність та сексуальність. Коли залишаєшся один на один зі своїм тілом, одягненим в нижню білизну Zhilyova Lingerie, знаходиш себе справжню, такою як ти є.

Zhilyova Lingerie має багатий досвід співпраці з медіа. Продукція бренду була неодноразово представлена в таких авторитетних виданнях, як Playboy, XXL, Cosmopolitan, Elle, Pink, Joy.

На даний момент Zhilyova Lingerie — найпопулярніший бренд нижньої білизни не тільки на території України і Росії, а також у Латвії, Австрії, Туреччині, Японії та Кувейті. Дівчата з різних куточків світу вже записали цей бренд в число улюблених, а географія представленості бренду постійно розширюється.

Добавить комментарий