dolcedonna_kvitna2

Бренд жіночого одягу Dolcedonna, підтримуючи ініціативу благодійного фонду «Квітна», почав благодійну акцію, спрямовану на боротьбу з раком молочної залози

Краса, стиль, кар’єра — все відходить на другий план, коли жінка захворює. Все більше українок стикається з раком молочної залози: 39 осіб в день чують цей діагноз. З них 18 залишають нас назавжди — в основному тому, що хворобу часто виявляють на пізніх термінах. Саме тому візит до мамолога повинен стати для кожної представниці прекрасної статі такою ж звичкою і буденністю, як мити руки і чистити зуби.

«Сходи до мамолога — збережи життя» — такий девіз благодійного фонду «Квітна», мета якого — ефективна профілактика і лікування раку молочної залози в Україні. Український бренд жіночого одягу Dolcedonna приєднався до ініціативи фонду і теж закликає всіх дівчат і жінок не забувати про візити до мамолога:

«Статистичні дані по раку грудей в Україні лякають — кожна восьма жінка стикається з цим захворюванням. Ці прекрасні дівчата поруч з нами і вони потребують допомоги, тому бренд Dolcedonna запустив благодійну акцію: в наших магазинах ви можете придбати красиву листівку за символічні 5 гривень, які будуть направлені на допомогу онкохворим жінкам», — розповідає засновник брендів Golets і Dolcedonna Олена Голець .

«Важливо піклуватися про інших, але не варто забувати піклуватися про себе. Рак підступний, тому, чим раніше виявлена проблема — тим легше з нею боротися і тим більше шансів на успіх. Огляд у мамолога повинен стати для всіх нас доброю щорічною традицією. Витратити півгодини на прийом у лікаря раз на рік — не така вже й велика втрата часу. До того ж, це не страшно і не боляче. Звичайно ж, не варто забувати про правильне харчування, фізичної активності та душевної гармонії — в них і полягає основна профілактика захворювання », — додала Олена.

Також в рамках акції бренд Golets продасть 10 квитків на майбутній показ колекції осінь-зима ‘2018-2019 Molecule of the future, який відбудеться 3 лютого в рамках Ukrainian Fashion Week в «Мистецькому Арсеналі». Виручені від продажу кошти теж будуть спрямовані на допомогу українкам, які борються з недугою.

Джерело

Добавить комментарий