27460004_1557688081005331_8567429324843206408_n

Бренд жіночого одягу Dolcedonna, підтримуючи благодійний фонд «Квітна», започаткував ініціативу, спрямовану на боротьбу з раком молочної залози.

Компанія  продає 10 квитків на майбутній показ колекції осінь-зима ‘2018-2019 Molecule of the future, який відбудеться 3 лютого в рамках Ukrainian Fashion Week в «Мистецькому Арсеналі». Виручені від продажу кошти будуть спрямовані на допомогу українкам, які борються з недугою.

«Важливо піклуватися про інших, але не варто забувати піклуватися про себе. Рак підступний, тому, чим раніше виявлена проблема — тим легше з нею боротися і тим більше шансів на успіх. Огляд у мамолога повинен стати для всіх нас доброю щорічною традицією. Витратити півгодини на прийом у лікаря раз на рік — не така вже й велика втрата часу. До того ж, це не страшно і не боляче. Звичайно ж, не варто забувати про правильне харчування, фізичної активності та душевної гармонії — в них і полягає основна профілактика захворювання », — розповідає засновник брендів Golets і Dolcedonna Олена Голець.

Нагадаємо, що раніше український бренд Dolcedonna ініціював благодійну акцію спрямовану на подолання проблеми  раку молочної залози в Україні.  Придбавши листівку в мережі компанії за символічною вартістю, ви зможете допомогти українським жінкам у боротьбі з недугою. Всі кошти від продажу, компанія переказуватиме БФ «Квітна», який займається боротьбою з високою смертністю від раку грудей в Україні.

Сьогодні рак молочної залози — один із найпоширеніших типів онкологічних захворювань серед жінок не лише в Україні, а й у світі. Щороку про недугу дізнаються близько 15000 українок, половина з них помирає. Головною причиною високої смертності від раку молочної залози в Україні фахівці називають звернення пацієнтів на пізніх, занедбаних стадіях захворювання.

Добавить комментарий