сумська сітік 2

Соціальний проект «Обіцяй собі берегти себе», створений Благодійним Фондом «Квітна», підтримала Київська міська державна адміністрація. З кожним місяцем підтримка влади стає все відчутнішою. Цьогоріч влада виділила площини під соціальну кампанію терміном на три місяці. Загалом муніципелітет дозволив розмістив 30 сітілайтів 9 бордів та 30 метролайтів. Відтак, зірки, які взяли участь у проекті «Обіцяй собі берегти себе» у квітні, травні та червні, а це – Ольга Сумська, Марина Поплавська та Оля Полякова, звернуться до киян та гостей столиці із закликом  – «Сходи до мамолога – збережи життя»!

Вперше  БФ «Квітна» звернувся до КМДА у квітні 2017 року з листом на ім’я В. Кличко та проханням підтримати соціальний проект фонду, в якому українські зірки виступають зі зверненням до жінок стежити за своїм здоров’ям і своєчасно звертатися до мамолога, щоб перемогти страшну хворобу — рак молочної залози. У проекті «Квітни» проти раку взяли участь Василіса Фролова, Анна Різатдінова, Габріелла Масанга, Аніта Луценко, Марічка Падалко, Іріша Блохіна, Джамала, Олена Кравець, Ольга Сумська, Марина Поплавська, Оля Полякова, Тоня Матвієнко.

Відтак, за період з травня по грудень 2017 року було розміщено 75 метролайтів упродовж семи місяців, 40 сітілайтів упродовж шести місяців та 20 бордів упродовж шести місяців.

сумська сітік

У травні 2017 року на соціальну рекламу за участі Василіси Фролової «Обіцяй собі берегти себе» були виділені площі в Київському метрополітені для 20 метролайтів. У травні фонд повторно звернувся до мерії з проханням підтримати соціальну рекламу боротьби проти раку молочної залози. І результат перевершив наші очікування! КМДА виділила під соціальну рекламу БФ «Квітна», обличчям якої в червні місяці стала призер Олімпійських ігор Ганна Різатдінова, 20 сітілайтів, 20 метролайтів, 5 бордів.

Фонд також звернувся з проханням підтримки соціального проекту в обласні центри України. Відтак, соціальний проект вже підтримали влада Дніпропетровська, Івано-Франківська, Херсону, Хмельницька, Харкова та  погодилися розмістити плакати проекту в областях.

Плакати з нашими зірками також розміщені в Національному Інституті раку та в онко-центрі Київської області. БФ «Квітна» продовжує популяризувати боротьбу з раком молочної залози в Україні. Перемогти рак можливо, займаючись регулярними само-оглядами, і своєчасно звернувшись до фахівця мамолога. Щобільше жінок України знатимуть про проблему та її профілактику, тим швидше ми зможемо перемогти високий рівень смертності від раку молочної залози в Україні та досягти європейських показників, де 95% жінок з раком молочної залози – одужують!

Добавить комментарий