красота главная (1)

Відома українська телеведуча Ґабріелла Массанга – справжній приклад для всіх жінок. Вона активно пропагує ідею здорової жіночої краси, а в 2017 році стала обличчям соціального проекту по боротьбі з раком молочної залози «Обіцяй собі берегти себе».

У розмові з БФ «Квітна» Ґабріелла розповіла про свої секрети створення гарного настрою й догляду за собою.

Починаємо з настрою

«Жінка повинна бути гарною всередині, гарною душею, й лише тоді зовні вона буде приваблива. Не варто розраховувати, що турбота лише про зовнішнє зможе забезпечити бажаний результат, починати потрібно зі своєї наповненості.

Коли ти вродливий зсередини – ти вродливий і зовні.

Я люблю створювати собі настрій сама. І всім своїм знайомим раджу – навіть якщо щось йде не так, якщо є якісь проблеми, потрібно не тонути в них, а навпаки, самостійно працювати над своїм настроєм».

красота

Час лише для себе

«Прокиньтеся вранці, увімкніть музику, яка подобається, зав’яжіть пучок на голові, зробіть масочку, прийміть ванну. Подбайте про себе. Зробіть якісь речі, які призначені лише для вас. І Ви здивуєтеся, наскільки дієві ці прості кроки.

Звичайно, у кожної з нас є свої зобов’язання – я мама, мені потрібно приготувати сніданок, подбати про затишок у домі, потурбуватися про собаку й багато інших обов’язків. Але в круговерті всього цього не можна забувати про себе.

Буває так, що жінка свій час та енергію витрачає на все – чоловіків, роботу, дітей, але не на себе. Так ось, я хочу підкреслити, що якусь частину обов’язково потрібно виділити собі.

Наприклад, я жайворонок і моя улюблена пора – ранок. Тому саме в цей час, поки всі сплять, я люблю побути наодинці з собою – помедитувати або послухати мантру. 20-30 хвилин – цього цілком достатньо. Подивитися на себе в дзеркало, посміхнутися собі, доглянути за собою, підняти самій собі настрій, побудувати свої плани, свій день. Потім вже всі прокидаються й починаються наші щоденні турботи. Починаючи день таким чином, я сама себе заряджаю енергією – у мене з’являються сили, настрій, усмішка, бажання робити максимум і найголовніше – ділитися таким станом з оточуючими».

красота 2

Почуй себе й послухай

«Я пропоную кожній жінці в день хоча б раз трохи медитувати – просто слухати своє дихання. Глибокий вдих – плавний видих, відключитися від усього і слухати тільки своє тіло, своє дихання. Це справжнє розслаблення і розуміння себе. 20 хвилин в день – і Ви почнете помічати зміни у Вашому житті».

Добавить комментарий