absolutely-amazing-rose-braids-alison-valsamis7

Магія квітів здатна надихнути, закохати й розбудити в кожній жінці ніжність і красу. Тож недивно, що весняний сезон є синонімом квітів. Саме навесні, наповнені жіночністю та гармонією, представниці прекрасної половини людства найбільше оточують себе квітами: у побуті, одязі, парфумах, а зараз і волоссі.

Надихнувшись весною, талановита перукар з Коннектикуту Елісон Валсаміс створила «плетену троянду» із кіс, започаткувавши новий тренд у світі зачісок.

absolutely-amazing-rose-braids-alison-valsamis8 (1)

Стильна зачіска «плетена троянда» підкреслить витонченість на офіційному прийомі, концерті, весіллі й додасть образу унікальності, дозволивши жінці відчути себе особливою.

absolutely-amazing-rose-braids-alison-valsamis10

Шанувальницями «квіткового образу» стали тисячі жінок, для яких Елісон підготувала цілу серію фотографій та відео в Instagram з поетапними рекомендаціями щодо створення зачісок.

BhXvXsknS7E-png__700

«Створюючи ці троянди, я починаю з маленької 3-смугової коси, згорнутої, яка є самою центральною частиною», – розповіла вона сайту моди й краси. – «Потім я чергую і розсовую хвости, щоб створити глибину …».

Bf_zFXmny2c-png__700

Схоже, все не так складно.

BhZkA9BHpcu-png__700

Джерело: MY MODERN MET

Добавить комментарий