Печать

Разом із фондом Квітна бренд Norba закликає жінок звернути увагу на найцінніше — своє здоров’я.

Спеціально до Всесвітнього дня обізнаності про рак молочної залози бренд Norba підготував капсульну колекцію у головному кольорі кампанії – рожевому. Це не просто спроба привернути увагу до проблеми: 80% прибутку від продажів бренд передасть благодійному фонду Квітна. Організація вже багато років займається боротьбою проти раку молочної залози в Україні і промоцією раннього діагностування онкологічних захворювань.

Розвиваючи концепцію essentialwear – одягу, що підходить і для тренувать, і для повсякденного життя, Norba заохочує жінок любити своє тіло та піклуватися про нього. Лаконічний дизайн і м’які відтінки рожевого закликають не лише насолоджуватися комфортом та свободою руху, а й відповідально ставитися до свого здоров’я.

Breast Cancer Awareness Capsule, як і минула колекція Norba, виконана з регенерованого нейлону ECONYL®. Це “зелена” альтернатива синтетичним тканинам: волокно отримують з перероблених відходів, серед яких — обрізки тканин, рибальські сітки та океанський пластик. Участь у кампанії проти раку грудей – логічний наступний крок для бренду Norba, що піклується не лише про планету, а й про її мешканців.

Norba_Pink_1_small-11 Norba_Pink_1_small-12 Norba_Pink_1_small-13 Norba_Pink_1_small-14 Norba_Pink_1_small-15 Печать Печать

Добавить комментарий