Isida

Клініка ISIDA долучилася до соціальної ініціативи Благодійного фонду «Квітна» й розпочала акцію «Подбай про себе. Не дай раку жодного шансу», спрямовану на діагностику та попередження раку молочних залоз у жінок.

Рак грудних залоз займає перше місце в структурі онкологічної захворюваності серед жіночого населення. Щороку його діагностують у 15-16 тис. жінок.

Попри те, що жовтень – міжнародний місяць боротьби з раком грудей, за останні 20 років в Україні захворюваність на нього виросла майже втричі.

Зважаючи на це, у Всесвітній день боротьби з раком грудної залози, клініка ISIDA розпочала соціальну акцію «Подбай про себе. Не дай раку жодного шансу».

До кінця жовтня вартість консультації та ультразвукової діагностики для жінок до 40 років складатиме 444 грн. (після 40 років проводиться мамографія). Вартість послуги без знижки становить 989 грн.

Таку знижку отримають перші 50 учасників акції, які прокоментують допис та поділяться ним на своїй сторінці у Facebook.
50% від вартості кожної консультації та УЗД будуть направлені до Благодійного фонду «Квітна» на порятунок жінок від раку молочних залоз.

Учасниці акції, які цьогоріч вже відвідали мамолога, можуть подарувати виграну послугу тому, хто ще не встиг обстежитися (жінки до 40 років).

Добавить комментарий