ОХМАТДИТ 4

Соціальна реклама з профілактики раку молочної залози зявилась у медичних установах Львівщини. 600 постерів, котрі закликають відкласти буденні клопоти і пройти щорічний профілактичний огляд у лікаря-мамолога вже надійшли до Львівського центру громадського здоров’я. Відтак, за сприяння державної установи, постери будуть розміщені в усіх медичних установах області.

«Нам важливо достукатись до кожної українки, не залежно від того чи живе вона у мегаполісі, чи у маленькому селі – її життя є однаково цінним і відповідальність за нього у її руках. Важко усвідомити, що простий, банальний крок – щорічний огляд у мамолога, вартість якого дорівнює вартості одного манікюру – може врятувати життя, і навпаки, якщо злегковажити цим, то життя може перевернутись з ніг на голову, і зарадити цьому, іноді, вже не можливо», ­­– наголошує засновник БФ «Квітна» Уріель Штерн.

КНП К-Бузька ЦРЛ

Сьогодні лише 50% жінок з 15000, які щорічно чують діагноз рак молочної залози виліковуються. При тому, що світова статистика доводить, одужати можуть від 93% до 98% жінок.

Оброшино

«Ми живемо у дивовижний час, час інформації і цифрових технологій. Сьогодні обладнання дозволяє діагностувати проблему на такій стадії, що людина практично невідчутно для себе та сім’ї може подолати хворобу, тому безглуздо нехтувати цими можливостями», – додає громадський діяч.

Лисиничі

Нагадаємо, раніше соціальна реклама День М розміщувалась у старовинній частині міста Лева, також у Львівській області. Львівщина долучилась до співпраці вперше у 2019 році, і ця співпраця видалась достатньо масштабною, передовсім завдяки злагодженій співпраці з Львівським центром громадського здоров’я, Львівською обласною державною адміністрацією та місцевим муніципалітетом.

КНП К-Бузька ЦРЛ 3

Сокільники

ОХМАТДИТ 3

Добавить комментарий