Звіт січень

2020 рік розпочався для Благодійного Фонду «Квітна» з активного просування наших соціальних меседжів та ініціатив. Ми надзвичайно вдячні кожному, хто долучається до наших благодійних проектів і пропагує ідеї профілактики та своєчасної діагностики онкологічних захворювань.

У січні 50 одиниць соціальної реклами «День М» були розміщені на території всієї України – у містах, містечках і селищах. Кожна жінка, не залежно від місця проживання, має доступ до життєво важливої інформації. А можливим це розміщення стало завдяки допомозі народного депутата України, заступника голови Комітету з питань здоров’я нації Оксани Дмитрієвої.

Відеоролик соціальної реклами від БФ «Квітна», який має на меті мотивувати жінок піклуватись про власне здоров’я та навчити правильно проводити самоогляд молочної залози, упродовж місяця транслювався на дев’яти головних залізничних станціях країни, а також у потягах Інтерсіті та у потягах, що прямують Київською областю та центральним регіоном країни.

На початку 2020 року Львівський центр громадського здоров’я та Благодійний фонд «Квітна» підписали меморандум про співпрацю. Метою співпраці є координація зусиль, спрямованих на підвищення обізнаності щодо профілактики, ранньої діагностики та ефективного лікування раку молочної залози в Україні. Завдяки цій співпраці розміщено 600 постерів у медичних установах Львівщини, соціальну рекламу у центрі міста Лева, а також в області.

Вперше до поширення соціальної реклами долучилась Львівщина і вже вдруге Київська, Херсонська та Запорізька області. Відтак, соціально важлива реклама за період з 2017 і до початку 2020 року поширюється у 16 областях та семи обласних центрах країни, що охоплює 62% України.

У січні на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 131 993,5 грн. У тому числі завдяки й цим коштам нам вдалося:

  • Лікування та придбання препаратів для підопічних – 43 646,96 грн.
  • Гарантійні листи на лікування підопічних –19 687 грн.
  • Друк і просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму — 139 719,22 грн.

Для того щоб завжди бути в курсі актуальних новин і важливих порад про здоров’я, а також щомісяця 22-го числа отримувати нагадування про необхідність самоогляду, підписуйтесь на Телеграм-канал БФ «Квітна».

Ми — за здорове і щасливе життя! Приєднуйтесь до нас!

Добавить комментарий