393b_2 (1)

Щодня кампанія «День М» Благодійного фонду «Квітна» розширює свої кордони. У лютому 2020 року реклама соціальної кампанії з’явилася по всій країні одночасно на більш ніж 50 білбордах.

Соціальна інформаційно-просвітницька кампанія «День М» стартувала близько року тому й вже стала добре відомою українцям завдяки яскравим візуальним рішенням, «чіпляючим» меседжам і періодичним розміщенням у медичних закладах та на зовнішніх рекламних носіях у різних областях країни.

Sm5-1_2160b_1 161b_1

Вперше реклама цієї кампанії розміщена на щитах одразу по всій Україні, а не в певній області окремо. Також, аби привернути увагу не лише жінок, а й чоловіків до проблеми раку молочної залози білборди з Днем М з’явилися на головних автомагістралях та вулицях країни, якими найчастіше їздять українці.

359b_1

L47_1

74b_2

«В Україні щодня близько 39 жінок дізнаються, що у них рак грудей. Це високий показник, але він не більший і не менший, ніж в інших країнах. Чого не скажеш про рівень одужання від цього захворювання, який у нас сягає лише 55%, в той час коли в європейських країнах та США – це 85-95%. Головна причина успішного лікування раку молочної залози – рання діагностика й вчасне лікування. Тому кожна жінка повинна раз на рік відкласти всі справи: домашні клопоти, роботу, похід до спортзалу чи на манікюр і пройти обстеження грудей», – розповідає засновник Благодійного фонду «Квітна» Уріель Штерн. – «Коли жінці діагностують рак молочних залоз, то на момент лікування життя змінюється не лише у неї, а й у всіх членів родини. Отже чоловіки повинні дбати про своїх коханих і наполягати, аби вони вчасно відвідували мамолога».

37b_1

82b_1

404-1_1

Нагадаємо, що окрім зовнішньої реклами, у межах кампанії «День М» БФ «Квітна» відзняв відео із Анітою Луценко, де відома тренерка закликала жінок відмінити тренування, а натомість відвідати мамолога.

393b_1

L47_2 (1)397b_2

175b_1

Добавить комментарий