Звіт БЕРЕЗЕНЬ

Березень 2020 року виявився непростим місяцем, як для України, так і для всього світу. Активне поширення вірусу Covid-19 вплинуло на життя кожної людини, родини й організації. З 9 березня 2020 року Благодійний фонд «Квітна» пішов на карантин, але наша робота стала лише активнішою та результативнішою, адже саме зараз час для консолідації зусиль всього суспільства.

Благодійний фонд «Квітна» ініціював збір коштів на придбання індивідуальних засобів захисту в період пандемії для лікарів Національного Інституту Раку і ремонт апаратів штучної вентиляції легенів. Ми отримали два листи-прохання про допомогу з НІР. На сьогоднішній день медикам необхідні: засоби для дезінфекції, маски PPF2, захисні окуляри, захисні костюми, нітрилові рукавички і ремонт 12 апаратів ШВЛ «Drager Savina». Подробиці про збір коштів і потреби медиків дивіться тут.

Нам вдалося вирішити питання з проведенням операції для мами трьох дітей Вікторії Калініної. Уже 14 квітня жінка пройде цей етап лікування раку молочної залози в столичній клініці Verum. Але наразі їй життєво необхідно пройти останні курси хіміотерапії, і їй потрібна наша фінансова допомога. Надати її можна тут.

Тепер допомагати Благодійному Фонду «Квітна» в досягненні соціальних і благодійних цілей стало ще простіше. Всі користувачі Monobank з легкістю можуть допомагати нам у турботі про здорове майбутнє України. Необхідно просто увійти в додаток, натиснути «Інші платежі», вибрати «Благодійність», натиснути БФ «Квітна», ввести суму, яку Ви хочете відправити і натиснути «Відправити».

Український бренд «Slow.ly», який створює речі з перероблених матеріалів і дарує їм нове життя, приєднався до соціальної місії Благодійного фонду «Квітна». Бренд створив спеціальну колекцію аксесуарів, третина коштів від продажу яких буде спрямована на діяльність Фонду.

Незважаючи на те, що березень виявився непростим місяцем для всього світу, до Всесвітнього жіночого дня БФ «Квітна» не пройшов повз прекрасної половини людства і на своїх сторінках в соціальних мережах розіграв безкоштовні обстеження у мамолога та інші цінні призи. Про враження переможниць читайте на наших сторінках: Facebook та Instagram.

Ми дякуємо всім, хто стає благодійником і допомагає БФ «Квітна» будувати здорове майбутнє України!

У березні на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 95 422,37 грн.

Завдяки цим коштам нам вдалося:

1) Оплатити лікування на суму — 53 300,8 грн ;

2) Працювати над просуванням інформаційних матеріалів із профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму — 54 086,65грн.

Дякуємо Вам, що Ви з нами! З Вашою допомогою ми робимо крок за кроком в сторону здорового життя. Залишайтеся з нами!

Добавить комментарий