Depositphotos_183826206_xl-2015

«Аптека доброго дня» приєдналася до соціальної ініціативи БФ «Квітна» з ремонту наявних 12 апаратів штучної вентиляції легенів у Національному Інституті Раку. Компанія виділила 150 тис грн на покупку кисневих датчиків, необхідних для роботи ШВЛ.

На початку тижня була проведена передоплата на покупку необхідних кисневих датчиків. Оскільки ці елементи будуть привезені з-за кордону, необхідно було терміново їх оплатити, щоб не втрачати дорогоцінний час.

«Наш постійний помічник у підтримці Інституту Раку — Аптека Доброго Дня — відгукнулися на наше прохання і терміново виділили гроші на закупівлю кисневих датчиків для апаратів ШВЛ. Такий поспіх необхідний, тому що без передоплати ці датчики в Україну не привозять, тому діяти потрібно дуже оперативно», — зазаначив Уріель Штерн, засновник Благодійного фонду «Квітна».

«Побачивши ініціативу Фонду «Квітна» ми не сумнівалися ні хвилини, і одразу ж прийняли рішення допомогти», — розповідає Юлія Алексєєва, керівник служби маркетингових комунікацій мережі «Аптека доброго дня».

Ми дякуємо «Аптеці доброго дня» за чуйність і такі оперативні дії. Адже сьогодні кожен день коштує людських життів і здоров’я. Також ми дуже вдячні телеканалу «Інтер» за інформаційну підтримку ініціативи Благодійного фонду «Квітна». Згуртованими діями ми зможемо забезпечити українських медиків усім необхідним для боротьби з коронавирусной інфекцією.

Лікарі головного онкологічного медичного закладу країни щодня рятують життя сотень українців від ракових захворювань. Але в період пандемії результат одужання пацієнтів став залежати не тільки від методів лікування та індивідуальних здібностей організму онкохворого, а й від наявності необхідного обладнання стану здоров’я лікуючого лікаря.

Сьогодні, в період всесвітньої пандемії Covid-19 саме апарати штучної вентиляції легенів є найнеобхіднішим обладнанням для порятунку життів українців.

Дізнатися про потреби Національного Інституту Раку в період пандемії і зробити благодійний внесок можна за посиланням.

Нагадаємо, що в київській мережі «Аптека Доброго Дня» вже упродовж двох років перебувають скриньки для благодійних пожертвувань БФ «Квітна». Зібрані кошти спрямовуються на придбання медичного обладнання для здійснення хірургічного втручання при лікуванні раку молочної залози в НІР.

Благодійний фонд «Квітна» вже більше трьох років допомагає НІР і забезпечує необхідним хірургічним обладнанням. За цей час Фонд придбав інструментів на 205 361,87 грн, які врятували сотні жінок від раку молочної залози.

Про збір коштів і придбання БФ «Квітна» щодня веде звіт.

Добавить комментарий