_name - Сделано с помощью PosterMyWall (27)

Українські зірки шоу-бізнесу, бізнесу, мистецтва та медицини об’єдналися, щоб підтримати проект Благодійного фонду «Квітна» та у час пандемії Covid-19 на звернення Національного Інституту Раку забезпечити його апаратами штучної вентиляції легень, а лікарів – необхідними засобами захисту.

У НІР в наявності є 12 апаратів штучної вентиляції легень, але для коректної роботи їм потрібен ремонт і закупівля витратних матеріалів. «Аптека доброго дня» вже виділила 150 000 грн для придбання кисневих датчиків.

Сьогодні, в період всесвітньої пандемії Covid-19, саме апарати штучної вентиляції легень є найнеобхіднішим обладнанням для порятунку життів українців.

Лікарі головного онкологічного медичного закладу країни щодня рятують життя сотень українців від ракових захворювань. Але в період пандемії результат одужання пацієнтів став залежати не тільки від методів лікування та індивідуальних здібностей організму онкохворого, а й від стану здоров’я лікуючого лікаря. Наразі є гостра необхідність у базовому захисному екіпіруванні – маски, окуляри, костюми, рукавички та дезінфікуючі засоби.

Благодійний фонд «Квітна» упродовж всього часу роботи звертався до українських жінок «ОБІЦЯЙ СОБІ БЕРЕГТИ СЕБЕ», та сьогодні це звернення найбільш актуальне для лікарів, які знаходяться на передовій боротьби з вірусом, не маючи базового обладнання та захисту.

Увага! Обладнання надається лише офіційно.

Як можна долучитися до ініціативи активних українців і допомогти лікарям:

  1. Придбати один із витворів мистецтва https://blago.cooklook.ua/, які відомі художники та скульптори пожертвували на боротьбу з Covid-19, кошти будуть направлені на ремонт ШВЛ у НІР.
  2. Придбати онлайн зустріч чи консультацію із зірковим учасником ініціативи https://blago.cooklook.ua/product-category/onlajn/, поєднавши приємне з корисним. Ви отримаєте незабутні враження та відповіді на свої запитання, а кошти будуть направлені на ремонт апаратів ШВЛ.
  3. Для представників бізнесу, шоу-бізнесу, сфери мистецтва. Взяти участь в ініціативі в якості учасника.
  4. Зробити посильний благодійний внесок за посиланням: https://kvitna.org/remont-ivl/

Добавить комментарий