_name - Сделано с помощью PosterMyWall (19)

Благодійний фонд «Квітна» взяв участь в 13-му щорічному Національному конкурсі «Благодійна Україна-2019».

Добрі справи мають бути поміченими, аби надихати й заохочувати інших. Саме тому Асоціація благодійників України вкотре зібрала в одному конкурсі найкращих благодійників та волонтерів країни, серед яких і БФ «Квітна».

В Національному конкурсі БФ «Квітна» був заявлений із соціально-інформаційним проектом «День М», що направлений на боротьбу та попередження раку молочної залози.

«Дякуємо, що у складні для нашої країни часи Ви залишаєтесь гідними і небайдужими до тих, хто потребує допомоги. Знаходите час і мужність проводити проекти, акції. Ви і ваші вчинки спонукають десятки людей не зупинятися та рухатися далі, не дивлячись на жодні зовнішні обставини, кризи та перепони» – слова вдячності фонду «Квітна» висловили організатори конкурсу «Благодійна Україна-2019».
Диплом 22

Національний конкурс «Благодійна Україна» – щорічний всеукраїнський конкурс з відзначення найкращих благодійників і найбільш ефективних благодійних ініціатив в Україні. Заснований 2012 року Асоціацією благодійників України.

Метою конкурсу є підтримка та розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та практик.

Цьогоріч конкурс проходив 9 квітня у режимі онлайн.

Добавить комментарий