Рівка осн 2

Співзасновник Благодійного фонду «Квітна», відома шопінг-блогер і багатодітна мама Рівка Штерн розповіла про повідала секрети жіночої краси, смак, моду і стиль, а також розповіла, як виглядає жінка на мільйон.

Іноді люди асоціюють жіночу красу з дорогими косметичними процедурами. Але я вважаю, що красива жінка – це здорова жінка, яка за собою доглядає.

Зовнішність кожної жінки залежить від трьох основних чинників: правильного догляду, генетичної спадковості та душевної гармонії.

Догляд за собою

Правильний догляд – це елементарна базова турбота про себе: здорова їжа, спорт, режим сну, гігієна, косметика відповідно до віку і профілактичні обстеження.

Я намагаюся дотримуватися всіх цих правил: займаюся йогою, не зловживаю спиртним, віддаю перевагу здоровій їжі, не їм після семи і спати лягаю до одинадцятої вечора. Раз на півроку обов’язково проходжу обстеження у гінеколога, гастроентеролога, ендокринолога, мамолога, а також здаю всі необхідні аналізи.

Рівка 1

Звичка планових обстежень у мене виробилася в Америці. Там після консультації у мамолога або гінеколога жінку одразу записують на наступну консультацію. А потім, коли підходить час, телефонують і нагадують про майбутню консультацію у лікаря. Такий підхід є нормою і допомагає тримати здоров’я під контролем, тому я намагаюся прищепити культуру профілактики і в Україні.

Адже, занурившись в побутові клопоти, жінки можуть просто забути про планове обстеження. Також дає взнаки відлуння Радянського союзу, де людські життя і здоров’я абсолютно не цінувалися. Неодноразово чула від старшого покоління таку фразу: «Який сенс ходити по лікарях – скільки мені судилося, стільки й проживу».

Та я вважаю, що ми прийшли у цей світ з якоюсь місією і важливий кожен день. Цю філософію я намагаюся донести устами фонду і, розповідаючи жінкам, у своєму блозі.

Але варто відзначити, що молодь вже дещо інша. Молоді люди намагаються про себе піклуватися, цікавляться, думають, аналізують. Це добре, але поки це лише перші кроки суспільства, яке вчиться ходити, а вже час бігти.

Гармонія

Бути в гармонії з собою, напевно, найскладніше для людини, але це можна виправити. Необхідно намагатися з оптимізмом дивитися на світ, нікому не заздрити, йти своїм шляхом, приймати і любити оточуючих такими, якими вони є.

Рівка 2

Адже внутрішній світ, образи та злість з роками відображаються на обличчі у кожної людини. Іноді достатньо лише подивитися на літню жінку й відразу стає зрозуміло злий у неї характер чи добрий.

Спадковість

Кожна людина отримує по 50% генів від кожного зі своїх батьків. Це і зовнішність, і характер, і вподобання, і, на жаль, багато захворювань. Тому зараз лікарі звертають особливу увагу на сімейний анамнез. Ці знання можуть в майбутньому дуже допомогти людині уникнути можливих проблем зі здоров’ям, а також зберегти молодість якнайдовше.

У моїй зовнішності домінують татові східні гени. Він був дуже красивим чоловіком, довгий час виглядав молодо і вміло підкреслював це стильним модним виглядом. Незважаючи на глобальний дефіцит і одноманітність одягу радянського часу тато примудрявся модно одягнути себе і нас з мамою. Пам’ятаю, як він їздив до Санкт-Петербургу й привозив мамі речі, які виглядали на ній ідеально.

Ось цю любов до творчості, а зокрема до моди, я також успадкувала від нього. Адже за освітою і покликанням я – художник-модельєр. Закінчивши театрально-художнє училище, я кілька років займалася улюбленою справою. Потім вийшла заміж і разом з чоловіком, в пошуках духовного розвитку, поїхала до Америки. У новій країні з’явилася і нова професія. Я здала іспит, отримала ліцензію і влаштувалася працювати медичною сестрою в діалізовому центрі. Це були п’ять непростих років, але вони дали мені безцінний досвід, знання і бажання допомагати іншим людям, які потім вилилися в рішення займатися благодійністю.

«Квітна»

Ми з чоловіком вже давно займаємося благодійністю. Це невід’ємна частина нашого життя, оскільки, віддаючи щось і допомагаючи іншим, ми наповнюємося духовно.

Коли ми збирали гроші на лікування хворої на рак грудей жінки, до нас прийшло рішення створити благодійний фонд, який буде займатися інформаційно-просвітницькою діяльністю і допоможе врятувати життя відразу тисячам українок. Так і з’явилася «Квітна».

Рівка 6

Фонду вже більше чотирьох років, він розвивається семимильними кроками і вже добре впізнаваний в Україні фонд з гарною репутацією. Я дуже пишаюся успіхами «Квітни», і не лише через те, що це наше дітище, а й тому, що бачу результати праці.

Мені часто кажуть і пишуть жінки, що, побачивши плакати фонду, вони вирішують записатися до мамолога. Буває навіть знайомі, зустрівши мене, кажуть: «О, потрібно записатися на моммографію».

Це мотивує нас не зупинятися на досягнутому.

Блог, мода та стиль

Незважаючи на повну зайнятість, потреба у творчій роботі з роками лише зростала й реалізувалася в моєму блозі. Все почалося з того, що мені дзвонили друзі і просили поради у виборі одягу, поєднанні кольорів, фасонів, аксесуарів. Якогось разу я вирішила ділитися своїми ідеями одночасно з багатьма людьми, викладаючи їх в Instagram. Так і з’явився блог. Я його веду самостійно, вкладаючи в кожне повідомлення частинку своєї душі. Єдина людина, яка мені допомагає – моя старша донька. Всі мої фотографії в блозі – її рук діло. Вона вивчає графічний дизайн і захоплюється фотографією.

Головне завдання блогу – навчити жінок любити і піклуватися про себе. Адже безліч красунь, стаючи мамами, махають на себе й свої потреби рукою, а всю увагу і турботу переносять на дітей. Часто на вулицях міста можна побачити стильно і модно одягненого малюка поруч з мамою, якій, схоже, все одно як вона виглядає. Поки діти маленькі, вони не звертають увагу на це, але, дорослішаючи, хочуть, аби мама теж була вродливою. Наприклад, нещодавно мені мій одинадцятирічний син сказав, що йому дуже подобається ходити зі мною до магазину, оскільки поруч з ним йде вродлива мама.

Рівка 4

Зрозуміло, що не у всіх людей смак розвинений від народження, та його можна прищепити. Як це зробити я розповідаю і показую у своєму блозі. Я ділюся модними новинками і трендами, розповідаю, що з чим можна поєднувати, раджу, як враховувати особливості фігури, що актуально і навпаки варто прибрати з гардероба або надіти інакше, аби виглядати сучасно. Адже ми змінюємося і часто переростаємо колись улюблені речі.

Жінка на мільйон – це доглянута жінка

Якщо жінка хоче виглядати на мільйон, у неї обов’язково повинні бути вимите й укладене волосся, зволожена шкіра, легкий манікюр, мінімум косметики, ніжний і свіжий парфум, а також стильний одяг, що підкреслює її виграшні частини тіла. Також важливо використовувати свої кольори, як у косметиці, так і в одязі.

Але головне, жінка на мільйон повинна носити посмішку, яка відображається блиском у її очах.

Добавить комментарий