Screenshot_2

У жовтні бренд SLEEPER запустив відео, в якому розвіює шість найпоширеніших помилок про рак молочної залози. А 20% коштів від продажу виробів у рожевому кольорі будуть перераховані до Благодійного фонду «Квітна».

Жовтень — місяць профілактики і боротьби з раком молочної залози. П’ятий рік поспіль український бренд домашнього одягу Sleeper підтримує світову ініціативу. В рамках нової кампанії боротьби з раком молочної залози, Sleeper зняв відео, в якому разом із клінічним онкологом розвіює найпоширеніші міфи навколо раку молочної залози.

Рак молочної залози — одне з найпоширеніших онкологічних захворювань у світі. Щорічно понад мільйон жінок по всьому світу хворіють на рак молочної залози і не менше півмільйона помирають. Незважаючи на таку статистику, навколо РМЗ існує велика кількість міфів. Sleeper записали відео-інтерв’ю з лікарем хіміотерапевтом, клінічним онкологом “Мамологічного центру” Анною Хміль і розібрали 6 найпоширеніших помилок.

Зі слів Анни Хміль міфом є твердження, що на рак грудей хворіють тільки жінки з ускладненою спадковістю: “В 5-10% випадків рак молочної залози виникає через генетичні мутації, які передаються сподково, але також можуть виникати нові мутації, які відбуваються у клітинах під впливом несприятливих факторів”. Обов’язкова наявність хворобливих відчуттів у грудях також є помилкою, і за словами лікаря, все залежить від стадії розвитку хвороби. На ранніх стадіях хвороби болю у жінки зазвичай не спостерігається. Доведено також, що немає ніякого зв’язку між носінням тісного бюстгальтера і використанням дезодорантів з підвищеним ризиком розвитку захворювання.

Лікарка також зазначила, що всупереч поширеному міфу про те, що рак грудей прерогатива жінок у віці після 50 років, хвороба зустрічається і у молодих жінок; при цьому повне видалення грудей — мастектомія, зустрічається вкрай рідко.

SL-03-RS_Sleeper_Bubble Gum Pajama Set with Shorts_220 USD

Другий рік поспіль Sleeper співпрацює з українським Благодійним фондом «Квітна», який надає адресну допомогу жінкам з раком молочної залози, а також веде постійну активну інформаційну та освітню діяльність у цій сфері.

«Сьогодні сім з половиною тисяч жінок, які помирають щороку від РМЗ в Україні, вмирають лише тому, що хтось їх вчасно не відвів до лікаря, хтось їм не розповів, хтось не підтримав, аби вони вчасно звернулися до мамолога. Спільно з нашими партнерами ми проводимо інформаційно-просвітницькі кампанії — щоб жінки в шкалі пріоритетів ставили здоров’я на перше місце, перестали жити в полоні міфів і страхів, і навчилися дбати про себе і про своїх близьких», — засновник БФ« Квітна »Уріель Штерн.

Також, Sleeper запускає благодійну акцію. Протягом всього жовтня на одяг бренду в рожевому кольорі буде діяти 30% знижка, а 20% коштів від продажу будуть перераховані до українського благодійного фонду допомоги онкохворим жінкам «Квітна».

Продажі стартують на сайті бренду 1 жовтня 2020 року.

BSC003P_Carrie Blush Silk Pajama with Pants_390 USD

SL003D_Sleeper_Judas Tree Loungewear Dress_250 USD

SP1703D_Sleeper_Macaron Linen Petit Dress_160 USD (1) (1)

Добавить комментарий