Рисунок1

Французький бренд лікувальної косметики «Topicrem» долучився до Всесвітнього руху проти раку молочної залози, що проходить у жовтні.

Упродовж жовтня «Топікрем»  перераховуватиме 30 грн з продажів кожної одиниці Ультра Зволожуючої сироватки в Благодійний фонд «Квітна». Кошти будуть спрямовані на проведення соціально-просвітницьких кампаній з попередження та своєчасної діагностики раку молочної залози.

«Топікрем» – французький бренд лікувальної косметики із високим ступенем соціальної відповідальності, зокрема у питанні здоров’я жінок по всьому світу. Вже традиційно «Топікрем» підтримує рух «Рожева стрічка», відомий всебічною підтримкою жінок, які зіштовхнулися з раком грудей, та проводить активну інформаційну роботу в напрямку виявлення хвороби на ранніх стадіях.

«Аби врятувати життя мільйонів українок, потрібно привчити наших жінок регулярно проходити профілактичні обстеження грудей. Це найдієвіший спосіб зниження рівня захворюваності й підвищення рівня виживаності. Результатів можна досягти лише коли суспільство об’єднує зусилля заради просвітницької діяльності й допомоги жінкам, які, на жаль, вже захворіли. Співпраця фонду з  відомим брендом «Топікрем» — важливий крок у цій роботі», — зазначив громадянський діяч і засновник БФ «Квітна» Уріель Штерн.

Цьогоріч представництво Топікрем в Україні упродовж жовтня з кожної проданої одиниці Ультра Зволожуючої сироватки Топікрем буде перераховувати 30 грн на потреби БФ «Квітна», який зі свого боку спрямує кошти на допомогу українським жінкам. Тож, купуючи один з ТОПових продуктів Топікрем – Ультра Зволожуючу сироватку для сяяння шкіри, ви допомагаєте іншим!

Придбати Ультра Зволожуючу сироватку, яка бере участь у «рожевій» кампанії можна за посиланням:  https://makeup.com.ua/ua/product/666509/

Добавить комментарий