0764

Спортивний бренд WOWBODY приєднався до життєво важливої соціальної ініціативи Благодійного фонду «Квітна» з профілактики та своєчасної діагностики раку молочної залози.

В рамках кампанії, супер актуальний сьогодні комплект резинок для фітнесу не тільки допоможе кожній дівчині піклуватися про своє тіло та здоров’я, але також візьме участь у всесвітньому русі проти раку молочної залози. З кожної покупки комплекту резинок 20% від вартості будуть спрямовані в благодійний фонд «Квітна» на проведення навчальної та просвітницької діяльності, присвяченій профілактиці раку молочної залози.

Колір фітнес-гумок також дуже гармонійно збігається зі всесвітнім рухом за здоров’я грудей і символізує обізнаність про РМЗ і підтримку жінок, які проходять лікування або вже перемогли цю недугу.

Рожеві гумки мають різні розміри та різну жорсткість з урахуванням яких топ-тренери та творці програми тренувань WOWBODY Аніта Луценко та Юлія Богдан розробили комплекс вправ з їхнього застосуванню, що дозволяє ефективно займатися спортом жінкам з різними рівнями підготовки.

Співзасновниця програми тренувань Аніта Луценко постійно підтримує ініціативи фонду і є амбасадором таких соціальних проектів як: «Обіцяй собі берегти себе» і «День М». Тандем БФ «Квітна» з Анітою Луценко допоміг зберегти життя багатьох українок, які, виконуючи заклик тренера, обстежувалися у мамолога.

Придбати фітнес-резинки, які беруть участь у соціальній колаборації можна до кінця поточного року.

0764

Добавить комментарий