photo_2020-10-19_20-39-40

20 жовтня — Всеукраїнський день боротьби з раком молочної залози. Цей день відзначається уже упродовж 15 років, адже відповідний указ був виданий Президентом України у 2005 році.

Благодійний фонд «Квітна» займається просвітницькою роботою щодо профілактики та вчасної діагностики раку молочної залози не лише у цей день чи упродовж жовтня, а щодня упродовж всього року.

«Квітна» нагадує усім жінкам про важливість піклування про власне здоров’я. Проходьте медичні обстеження регулярно, а також постійно проводьте самостійні обстеження. Це збереже ваше здоров’я!

Благодійний фонд «Квітна» спільно з маркетинговим агентством Cheil Ukraine розпочали соціальну діджитал-кампанію «Твої груди не спогади», присвячену Всесвітньому місяцю боротьби з раком молочної залози і спрямовану на порятунок українок від онкології грудей. Кампанія проходить у соціальних мережах Facebook та Instagram у форматі челенджу під хештегами #ТвоїГрудиНеСпогади та #BreastsNotMemories. Наприкінці кампанії серед учасників челенджу буде розіграно 25 річних пакетів страхування від Starlife «Захист жіночого здоров`я».

Ми надзвичайно вдячні кожному нашому партнеру, хто долучається до нашої соціальної ініціативи та підтримує благодійні проекти фонду.

Легендарний бренд по догляду за віями, бровами та волоссям RevitaLash розпочав «рожевий жовтень». З 1 до 30 жовтня, купуючи продукти бренду, ви робите благодійний внесок у Фонд «Квітна», який допомагає жінкам з таким діагнозом і проводить навчально-просвітницькі кампанії щодо профілактики і своєчасної діагностики раку грудей. Упродовж місяця всі продукти бренду продаватимуться в рожевих упакуваннях, всередині яких буде листівка з правилами самообстеження молочних залоз, який потрібно проводити щомісяця кожній жінці.

У жовтні бренд SLEEPER запустив відео, в якому розвіює шість найпоширеніших помилок про рак молочної залози. А 20% коштів від продажу виробів у рожевому кольорі будуть перераховані до Благодійного фонду «Квітна».

Французький бренд лікувальної косметики «Topicrem» долучився до Всесвітнього руху проти раку молочної залози, що проходить у жовтні. Упродовж жовтня «Топікрем»  перераховуватиме 30 грн з продажів кожної одиниці Ультра Зволожуючої сироватки в Благодійний фонд «Квітна».

Спортивний бренд WOWBODY з кожної покупки комплекту рожевих фітнес-резинок 20% від вартості буде направляти в благодійний фонд «Квітна» на проведення навчальної та просвітницької діяльності, присвяченій профілактиці раку молочної залози.

До Всеукраїнського дня боротьби з раком молочної залози торгово-розважальний центр «Гулівер» засяяв соціальним проектом «День М» благодійного фонду «Квітна». Зображення кампанії з профілактики і своєчасної діагностики раку молочної залози транслюватиметься 19 та 20 жовтня 2020 року на найбільшому фасаді ТРЦ, площею 17 тис. квадратних метрів.

До Всесвітнього місяця обізнаності про рак молочної залози портал Ukr.net розмістив на своїх ресурсах соціальну рекламну кампанію «День М» Благодійного фонду «Квітна».

Мережа клінік R+ Medical Network та Благодійний фонд «Квітна» проводять спільну інформаційно-просвітницьку кампанію в рамках Всесвітнього місяця обізнаності про рак молочної залози. З метою популяризації профілактичних обстежень грудей у центрах здоров’я R+ з’явилася соціальна реклама «День М», а з 15 по 20 жовтня діятиме знижка 50% на мамологічні обстеження.

Онко Консалтинг Центр приєднався до ініціативи Благодійного фонду «Квітна» щодо попередження розвитку раку молочної залози у українок. Свою співпрацю фонд і медичний центр почали із розіграшу п’яти безкоштовних маммологических обстежень — УЗД/мамографія (враховуючи рекомендації) і консультація лікаря.

До Всесвітнього дня обізнаності про рак молочної залози Благодійний фонд «Квітна» розробив тематичну рамку для фото профілю у соціальній мережі Facebook. Сюжет рамки – Всеукраїнська соціальна кампанія «День М». Встановити рамку можна за посиланням: www.facebook.com/profilepicframes/?selected_overlay_id=1240955096260728.

Добавить комментарий