Звіт жовтень

Жовтень – місяць, коли весь світ звертає увагу на проблему захворюваності та смертності від раку молочної залози. Незважаючи на те, що просвітницька робота БФ «Квітна» щодо цієї хвороби ведеться щоденно, жовтень все одно особливий місяць для усіх нас. Ми дякуємо кожному партнеру, який підтримує наші ініціативи, кожному благодійнику, який допомагає нам виконувати життєво важливу роботу, кожній жінці, яка вчасно робить скринінг та залучає до цього подруг, а також кожному чоловікові, який дбає та піклується про найдорожчих.

У жовтні Благодійний фонд «Квітна» спільно з маркетинговим агентством Cheil Ukraine провели соціальну діджитал-кампанію “Твої груди не спогади”, присвячену Всесвітньому місяцю боротьби з раком молочної залози і спрямовану на порятунок українок від онкології грудей. Кампанія проходить у соціальних мережах Facebook та Instagram у форматі челенджу, під час якого кожна учасниця розказує про свій досвід відвідання мамолога та запрошує зробити це подруг. Наприкінці кампанії серед учасників челенджу розіграно 22 річні пакети страхування від Starlife «Захист жіночого здоров`я».

У цьому місяці в рамках одного з проектів Благодійного фонду «Квітна» створено Опікунську раду щодо освітньо-просвітницької діяльності, до складу якої увійшов відомий лікар Борис Бриль.

Яскраві сюжети соціальних кампаній «Обіцяй собі берегти себе» та «Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі» за участі зірок знову майорять на вулицях столиці. В рамках «рожевого жовтня» фонд «Квітна» ініціював розміщення сюжетів соціальних кампаній на назовних носіях Києва. Це допоможе жителькам столиці згадати про важливість відвідання мамолога і вчасно пройти обстеження.

До Всеукраїнського дня боротьби з раком молочної залози торгово-розважальний центр «Гулівер» засяяв соціальним проектом «День М» благодійного фонду «Квітна». Зображення кампанії з профілактики і своєчасної діагностики раку молочної залози транслювалися 19 та 20 жовтня 2020 року на найбільшому фасаді ТРЦ, площею 17 тис квадратних метрів.

До Всесвітнього дня обізнаності про рак молочної залози Благодійний фонд “Квітна” розробив тематичну рамку для фото профілю у соціальній мережі Facebook. Сюжет рамки – Всеукраїнська соціальна кампанія “День М”.

На додаток до своєї безперервної діяльності протягом року щодо обізнаності про рак молочної залози провідний бренд RevitaLash Cosmetics провів жовтневу кампанію в Україні щодо своєчасної діагностики та лікування від РМЗ. Бренд передав 10 тис доларів у Фонд «Квітна» на реалізацію просвітницьких кампаній щодо вчасної діагностики РМЗ. Крім того, віце-президент департаменту благодійності RevitaLash Cosmetics Даріел Сінді записала мотиваційне звернення для українок, а продукція бренду весь місяць була «вдягнена» у рожеве. Купуючи продукцію RevitaLash Cosmetics, кожна українка отримувала буклет з правилами самообстеження від фонду «Квітна».

У жовтні бренд SLEEPER запустив відео, в якому розвіює шість найпоширеніших міфів про рак молочної залози. А 20% коштів від продажу виробів у рожевому кольорі будуть перераховані до Благодійного фонду «Квітна».

24 жовтня відомий український актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв провів благодійний майстер-клас для дитячо-юнацького творчого колективу. Захід пройшов в рамках ініціативи щодо збору коштів на ремонт апаратів ШВЛ в Національному інституті раку. Забезпечив проведення майстер-класу український державний і громадський діяч Михайло Терентьєв.

Французький бренд лікувальної косметики «Topicrem» долучився до Всесвітнього руху проти раку молочної залози, що проходить у жовтні. Упродовж жовтня «Топікрем» перераховуватиме 30 грн з продажів кожної одиниці Ультра Зволожуючої сироватки в Благодійний фонд «Квітна». Кошти будуть спрямовані на проведення соціально-просвітницьких кампаній з попередження та своєчасної діагностики раку молочної залози.

Онко Консалтинг Центр приєднався до ініціативи Благодійного фонду «Квітна» щодо попередження розвитку раку молочної залози у українок. Свою співпрацю фонд і медичний центр почали із розіграшу п’яти безкоштовних мамологічних обстежень — УЗД/мамографія (враховуючи рекомендації) і консультація лікаря.

Спортивний бренд WOWBODY приєднався до життєво важливої соціальної ініціативи Благодійного фонду «Квітна» з профілактики та своєчасної діагностики раку молочної залози. В рамках кампанії, супер актуальний сьогодні комплект резинок для фітнесу не тільки допоможе кожній дівчині піклуватися про своє тіло та здоров’я, але також візьме участь у всесвітньому русі проти раку молочної залози. З кожної покупки комплекту резинок 20% від вартості будуть спрямовані в благодійний фонд «Квітна» на проведення навчальної та просвітницької діяльності.

З метою популяризації профілактичних обстежень грудей у центрах здоров’я R+ з’явилася соціальна реклама “День М”, а з 15 по 20 жовтня діяла знижка 50% на мамологічні обстеження.

До Всесвітнього місяця обізнаності про рак молочної залози портал Ukr.net розмістив на своїх ресурсах соціальну рекламну кампанію “День М” Благодійного фонду “Квітна”.

Найбільший магазин українських брендів “Всі. Свої” разом із Благодійним фондом “Квітна” нагадав українкам про проблеми раку молочної залози та важливість регулярних профілактичних обстежень. Магазин розмістив звернення до жінок на своїх сторінках в Instagram та Facebook. У повідомленні “Всі. Свої” опублікував правила щомісячного самоогляду молочних залоз, розроблені Благодійним фондом “Квітна”, й закликав користувачів відмітити маму, сестру чи подругу, щоб нагадати їм про щорічне обстеження.

У жовтні на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 247 574,4 грн. У тому числі завдяки й цим коштам нам вдалося:

  • оплатити лікування на суму 55 770,5 грн;
  • придбати кисневі датчики для апаратів ШВЛ в НДР на суму 50 086,32 грн;
  • просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму 12 547 грн.

Будьте з нами!

Ми за здорове майбутнє!

Добавить комментарий