Звіт грудень

Вітаємо усіх з Новим 2021 роком! Попередній рік підготував нам багато викликів, для подолання яких ми мали об’єднатися, щоб спільними силами їх подолати. І в нас це вийшло! Сподіваємося, новий рік принесе нам більше позитивних новин, добрих справ і філантропічних активностей. Усе в наших з Вами руках!

Останній місяць року став щедрим на добрі справи та благодійні заходи.

Соціальна реклама «Обіцяй собі берегти себе» Благодійного фонду «Квітна» знову з’явилася на столичних вулицях та у метро. Цього разу обличчями кампанії стали: Надія Матвєєва, Марічка Падалко, Ольга Полякова та Джамала. Розміщення стало можливим завдяки сприянню Київського муніципалітету, а також небайдужим благодійникам.

Потреби в рамках проекту Благодійного фонду «Квітна» щодо збору коштів на ремонт 12 наявних апаратів штучної вентиляції легень, що знаходяться в Національному Інституті Раку – закрито. Це стало відомо 22 грудня. Нагадаємо, проект стартував у кінці березня як відповідь на пандемію Covid-19, за цей час нам вдалося придбати 15 кисневих датчиків на суму майже 200 тис грн, а в кінці грудня 2020 року стало відомо, що решта потреб щодо ремонту наявних апаратів Національному Інституту Раку вдалося закрити самостійно.

Салон весільних і вечірніх суконь CRYSTAL започаткував благодійну ініціативу та дарує тепло всім, хто його так сильно потребує. Масштабний спецпроект «Свiчка добра» буде спрямований на співпрацю з благодійним фондом «Квітна». Команда CRYSTAL створила брендовані свічки «Свiчка добра» і всі вилучені кошти від їх продажів салон передасть у благодійний фонд «Квітна». Придбати свічку вартістю 490 гривень зможе кожен охочий в салоні у Києві та Львові, а також онлайн.

Бренд білизни Fox Lingerie та клініка R + в листопаді провели соціальний проект про усвідомлене ставлення до змін у своєму тілі, а саме про грудних імплантатах. Мета активності — закликати дівчат робити усвідомлений життєвий вибір у світі пластичний і естетичної хірургії і ставитися до змін в своєму тілі більш відповідально. В рамках проекту брендам вдалося зібрати 19 тис грн, які будуть спрямовані на соціальні інціативи «Квітна».

У грудні на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 85 776,95 грн.

У тому числі завдяки й цим коштам нам вдалося:

  • оплатити лікування на 46 000 грн.;
  • просування інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму 93 651,74 грн.

Будьте з нами!

Ми за здорове майбутнє!

Добавить комментарий