укр

У 2021 році місяць березень знову ознаменувався спалахом вірусу Covid-19 як у світі, так і в Україні. Та, не зважаючи на світову пандемію та постійні виклики, нам вдається продовжувати вести інформаційно-просвітницьку діяльність і сприяти профілактиці та своєчасній діагностиці раку молочної залози в Україні.

У березні на офіційному сайті фонду з’явилося інтерв’ю з Наталією Храновською,  завідувачкою науково-дослідної лабораторії, докторкою біологічних наук, яка розповіла про ситуацію з науковою лабораторією в НІР. Нагадаємо, наприкінці лютого Благодійний фонд “Квітна” здійснив допомогу Науково-дослідній лабораторії експериментальної онкології Національного інституту раку на суму 47 060 грн. ТОВ “Рекордаті Україна” завдяки сприянню постійного партнера Фонду “Аптеки Доброго Дня” здійснив благодійну допомогу. Фонд придбав необхідні комплектуючі та оплатив проведення технічного обслуговування високоточного приладу — проточного цитофлуориметру.

До Міжнародного жіночого дня маркетингова агенція Cheil Ukraine спільно з фондом «Квітна» та UNITED PR Communications, створила мотиваційне та повчальне відео для всіх жінок «Пам’ятай не лише про квіти» з метою просвітництва у темі здоров’я молочних залоз. https://kvitna.org/7260-pamyataj-ne-tilki-pro-kviti-video.html

Також до 8 березня БФ «Квітна» на своїх сторінках в соціальних мережах розіграв футболки і чашки із улюбленим для багатьох жінок соціальним меседжем «Відклади дедлайн».

У перший весняний місяць на рахунок БФ «Квітна» надійшло 5 тис грн від салону весільних і вечірніх суконь «Crystal» від благодійної кампанії, яку бренд започаткував до свого дня народження. Нагадаємо, що команда CRYSTAL створила брендовані свічки «Свiчка добра» і всі вилучені кошти від їх продажів салон передає у благодійний фонд «Квітна». Акція триває, тому придбати свічку вартістю 490 гривень зможе кожен охочий в салоні у Києві та Львові, а також онлайн.

У цьому місяці кількість міст, які підтримують соціальні кампанії «Квітна» виросло. А саме у місто Монастирище були відправлені сітілайти та плакати для розміщення у медичних закладах у кількості 120 шт. Сюжетом кампанії став зірковий проект «Обіцяй собі берегти себе».

Також проекти за участю зіркових жінок і чоловіків продовжують працювати у столиці. У березні з’явився фотозвіт із розміщення кампаній «Обіцяй собі берегти себе» та «Відведи маму, сходи з дружиною, розкажи сестрі» на вулицях і метро Києва. Ознайомитися з ним можна на сайті фонду.

24 березня в Умані запрацювала сучасна ПЛР-лабораторія з діагностики COVID-19. Створення та відкриття дослідницького центру стало можливим завдяки ініціативній групі, учасником якої є засновник Благодійного фонду “Квітна” Уріель Штерн. Нова БАК-лабораторія зможе обробляти близько 500 тестів на коронавірус упродовж дня з можливістю збільшення об’ємів досліджень.

Ми дякуємо усім, хто стає благодійником і допомагає БФ «Квітна» будувати здорове майбутнє України!

У березні на рахунок БФ «Квітна» від фізичних осіб надійшло 100 405 грн.

Завдяки цим коштам нам вдалося:

1) Оплатити лікування на суму – 2014 грн;

2) Працювати над просуванням інформаційних матеріалів з профілактики та ранньої діагностики раку молочної залози на суму – 65 544,19 грн.

Дякуємо, що Ви з нами! З Вашою допомогою ми робимо крок за кроком в сторону здорового життя. Залишайтеся з нами!

Добавить комментарий