IMG_5002

До Всесвітнього та Всеукраїнського днів боротьби з раком молочної залози столичний торгово-розважальний центр «Гулівер» засяяв рожевим. Це колір  соціального проекту «День М» Благодійного Фонду «Квітна». Зображення кампанії з профілактики і своєчасної діагностики раку молочної залози транслюватиметься на найбільшому фасаді ТРЦ «Гулівер» площею 17 тис квадратних метрів.

Віжуал «День М» з’являтиметься кожні 12 хвилин одразу чотири дні: 14-15 та  19-20 жовтня 2021 року. У вечірню пору його можна побачити з  будь-якої точки в центрі міста та його найближчих районів.

Соціальна ініціатива підсвічувати архітектурні пам’ятки та будівлі на знак боротьби з раком молочної залози поширена  у понад 70 країнах світу. Рожевим у жовтні сяє Ейфелева вежа  в Парижі, Емпайр-Стейт-Білдінг у Нью-Йорку, Білий дім у Вашингтоні, Оперний театр у Сіднеї… В Україні соціальну ініціативу боротьби з РМЗ вже другий рік поспіль підтримує столичний ТРЦ «Гулівер».

«День М» — соціальний проект Благодійного Фонду «Квітна». Цього дня кожна  жінка має відкласти всі дедлайни, манікюр, тренування і навіть побачення, щоб  обстежитися у мамолога. Цей день дуже важливий. Адже він вартий всього життя. За даними Національного канцер-реєстру, щороку про діагноз «рак молочної залози» дізнаються 15 тисяч українок. Майже половина з них помирає. Тоді як профілактика та рання діагностика в усьому світі вже сьогодні рятують життя жінкам у 95% випадках. Тому так важливо українкам раз на рік влаштовувати собі День для Мамолога.

IMG_5002 IMG_5008 IMG_5013 IMG_5018 IMG_5024

Добавить комментарий