1920х1080-фб

З 16 до 31 жовтня 2021 року з кожної покупки в brabrabra буде перераховано 50 грн на рахунок Благодійного фонду «Квітна». Зібрана сума буде направлена на підтримку та допомогу в лікуванні жінок з діагнозом рак молочної залози.

Тому, якщо Ви давно мрієте про білизну, яка турбується про вас, саме час зробити покупку та долучитися до благодійної акції: Купити нижню жіночу білизну ❤️ brabrabra ❤️ Київ і Україна

Таку благодійну ініціативу бренд присвятив місяцю обізнаності щодо проблеми раку молочної залози – саме так у всьому світі називають жовтень.

1080х1080

Також у brabrabra ініціювали освітній вебінар із мамологом, хірургом-онкологом — Сергієм Балтою та амбасадором бренду, ведучою — Машею Єфросініною. Онлайн-захід пройде 20 жовтня о 20:00 та буде присвячений міфам і фактам про захворювання на рак молочної залози та здоров’я грудей. Дата обрана не просто так — саме в цей день відзначається Всеукраїнський день боротьби із захворюванням на рак молочної залози.

1080х1080-с-текстом

Нагадаємо, brabrabra — бренд турботи про жінок, який допомагає кожній знайти свій комфорт у білизні. brabrabra бере відповідальність на себе за твій комфорт та впевненість завдяки сервісам турботи.

Добавить комментарий